Home FASHION & BEAUTY Beauty AHA: deze blush is de favoriet van Meghan Markle én Jennifer Lawrence

AHA: deze blush is de favoriet van Meghan Markle én Jennifer Lawrence

Hét product voor wie op zoek is naar een blush die je een natuurlijke, roze blos geeft.

Getty

Orgasm’ van Nars viert dit jaar zijn 20ste(!) verjaardag en al sinds zijn geboorte is de blush enorm populair. Net omdat veel beautyliefhebbers en celebs er fan van zijn, is het product door de jaren heen een echte cultklassieker geworden. Zo is hij bovendien de favoriet van Meghan Markle én Jennifer Lawrence!

Toen we nog naar Meghan Markle verwezen als Rachel uit ‘Suits’ en niet als de vrouw van prins Harry was de voormalige actrice laaiend enthousiast over deze blush. In een interview met Beauty Banter kwam dit beautyproduct namelijk als een van haar favoriete producten naar boven. ‘Het is de perfecte roze kleur om je gezicht op te lichten’, klonk het toen.

Ook in 2014 vertelde Markle tegen Allure dat de blush een vaste waarde was geworden in haar routine. ‘Gedurende de voorbije seizoenen van ‘Suits’ werkten we steeds met dezelfde producten. Het is geweldig om toegang te hebben tot zo’n coole beautyproducten en zo te ontdekken wat werkt en wat niet. Zo gebruik ik ‘Orgasm’ van Nars zowel op als naast de set. Het geeft je namelijk een mooie, stralende glans.’

Miss Markle is bovendien niet de enige celeb die fan is van deze cultklassieker. Ook in het make-uptasje van onder anderen Jennifer Lawrence en Emma Stone is hij een vaste waarde. Hét product voor wie op zoek is naar een blush die je een natuurlijke, roze blos geeft op je wangen.

Blush ‘Orgasm’ – € 32 – Nars viaDe Bijenkorf.


Nog meer beauty: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.