https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs In deze outfits trokken celebs naar de coronaproof editie van de Billboard...

In deze outfits trokken celebs naar de coronaproof editie van de Billboard Music Awards

Lizzo's jurk bevatte een krachtige boodschap!

© Getty

Gisteravond werden in Los Angeles de Billboard Music Awards uitgereikt. Niemand minder dan Kelly Clarkson was voor het derde jaar op rij de gastvrouw van de glamoureuze avond. Al zag die avond er dit jaar wel een tikje anders uit. Enkel de grootste muzikale sterren waren welkom om het beste van zichzelf te geven op het podium, de rest kon de show thuis vanop de bank volgen op televisie. Hoewel de opkomst dus niet te vergelijken valt met andere jaren, weerhield dat genomineerden als Billie Eilish en Doja Cat er niet van om alles uit de kast te halen.

1 / 9
Nicole Richie
Alicia Keys
Sia
Lizzo
Billie Eilish
Kelly Clarkson
Doja Cat
Julia Michaels
Lil Nas X
Nicole Richie
Nicole Richie

You can never go wrong with a black dress, en dat bewijst Nicole Richie helemaal. Zij haalde gisteravond een verbluffende jurk van Christian Siriano uit de kast. De bloemenapplicaties en de doorzichtige stof zorgen ervoor dat het allesbehalve een saaie look is. Well done, Nicole!

Alicia Keys
Alicia Keys

Vorig jaar verscheen Alicia Keys nog in een eenvoudige zwarte avondjurk op de rode loper, maar afgelopen nacht mocht het een tikkeltje specialer zijn. En gelijk heeft ze, want in tijden van corona zijn wij ook blij als er nog eens iets anders op de planning staat dan een avondje in de zetel. De 39-jarige zangeres ging voluit voor een oogverblindende catsuit van Sanjay Kasliwal.

Sia
Sia

Hoewel Sia doorgaans voor een zwart of wit ensemble kiest bij red carpet events, verscheen de 44-jarige zangeres gisteren in een zuurstokroze jurk van Dolce & Gabbana. De gigantische strik op haar hoofd is wel een blijvertje, net als dat verdoezelde gezicht.

Lizzo
Lizzo

Lizzo lijkt wel helemaal mee te zijn met de logotrend. Alleen prijkt er geen luxueus label in een belachelijk groot lettertype op haar jurk, wel een krachtige boodschap voor alle Amerikanen die thuis de show volgden: vote. De jurk is een ontwerp van Christian Siriano.

Billie Eilish
Billie Eilish

‘Never change a winning team‘ klinkt het motto klaarblijkelijk bij Billie Eilish. De ‘My future’-zangeres ging voor haar rodeloperlook namelijk opnieuw aankloppen bij Gucci. Het Italiaanse luxelabel hulde haar in een satijnen ensemble mét een subtiel bloemenprintje. Uiteraard konden een bijpassend mondmasker en bucket hat niet ontbreken.

Kelly Clarkson
Kelly Clarkson

Maar liefst zes keer wisselde de host van de avond van jurk. Zilver, goud, zwart…  De jurken zouden niet misstaan op een fancy oudejaarsavond. Onze favoriet? De goudkleurige jurk waarin ze het beste van zichzelf gaf tijdens haar performance.

Doja Cat
Doja Cat

De 24-jarige ‘Say so’-zangeres schitterde in een haute couture-jurk van Georges Hobeika die bezet werd met oneindig veel steentjes van het juwelenlabel Lorraine Schwartz. De schoentjes zijn dan weer van de hand van ontwerpster Amina Muaddi. Hoewel Amina je misschien niet zo bekend in de oren klinkt, worden haar oogverblindende hakken wel gespot aan de voetjes van sterren als Kendall Jenner, Katie Holmes én Rihanna.

Julia Michaels
Julia Michaels

Is het een suikerspin? Of eerder een badspons? Wie zal het zeggen, maar één ding is wel heel duidelijk: Julia Michaels’ look was niet een van onze favorieten. De witte puffy jurk is een ontwerp van Bicholla en de lange vinyl laarzen komen uit Gianvito Rossi’s collectie.

Lil Nas X
Lil Nas X

Maar liefst vier beeldjes kaapte de ‘Old Town Road’-zanger gisteravond weg. Die attitude waarmee hij op de rode loper verscheen, is hem dus meer dan gegund. Lil Nas X zou Lil Nas X niet zijn mocht zijn outfit niet even sprankelend zijn als zijn persoonlijkheid. OOTN? Een groen pak in slangenprint met een bijpassend hemd. Zelfs zijn nagels kregen een matching kleurtje.

Beelden: © Getty

Meer mode: