https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home FASHION & BEAUTY Beauty Beyoncés make-upartiest is fan van deze budgetproof mascara

Beyoncés make-upartiest is fan van deze budgetproof mascara

Wie zijn wij om Sir John ongelijk te geven...

budgetproof mascara beyoncé
© Getty

Een mascara vinden die je wimpers de juiste dosis volume en lengte geeft, bezorgt je vaak meteen een gelukzalig gevoel. En al helemaal als het nog eens een budgettopper blijkt te zijn. Sir John, de make-upartiest van Beyoncé, denkt er net zo over. Tijdens een van zijn tutorials op Instagram verklapte hij wat zijn favoriete budgetproof mascara is.

De truc om de perfecte mascara voor jouw wimpers te vinden? Heel wat mascara’s proberen én goed luisteren naar de mening van anderen. En al zeker als het om celebrities of om hun make-upartiesten gaat. En het ziet ernaar uit dat we geluk hebben, want Sir John, de make-upartiest van Beyoncé, vertelt in een make-uptutorial op IGTV wat zijn favoriete budgetproof mascara is.

In zijn tutorial vertelde Sir John hoe je je kan opmaken als je slechts vijftien minuten de tijd hebt. Dat klinkt als iets voor ons! Daarnaast gaf de make-upartiest van Beyoncé een aantal van zijn tips and tricks prijs én verklapt hij welke mascara momenteel zijn favoriet is.

View this post on Instagram

Zoom ready skincare routine w/ @tataharperskincare 🌟💫

A post shared by S I R J O H N (@sirjohn) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Voor Sir John hoeft een goede mascara niet duur te zijn, want zijn favoriete exemplaar is de Air Volume Mega Mascara van L’Oréal Paris. ‘Kijk naar het borsteltje. Er zit zo veel product op, ik kan het niet eens beschrijven… Als je make-up kent zoals ik make-up ken, dan is dit de mascara die je moet hebben’, klinkt het in de video.

budgetproof mascara

Wie wil, kan de mascara zelf eens proberen, want het item is ook gewoon bij ons te koop. Zo shop je hem momenteel voor 11,99 euro in plaats van 17,99 euro. Veel testplezier!

Lees ook: