Home FASHION & BEAUTY Beauty TUTORIAL: wat is een serum en waarom heb je het nodig?

TUTORIAL: wat is een serum en waarom heb je het nodig?

Een belangrijke stap die eigenlijk niet in je routine mag ontbreken.

Flair x Estée Lauder

Als je iedere dag je make-up verwijdert, je gelaat reinigt en je huid goed hydrateert mag je al erg trots zijn. Maar er is nog één belangrijke stap die eigenlijk niet in je routine zou mogen ontbreken: een serum. We vertellen je in een nieuwe tutorial wat het precies doet en waarom je het nodig hebt.

How to

Hoe en wanneer je het gebruikt? Dat leggen we uit in een nieuwe tutorial.

Over het serum

Beautyredactrice Charlotte overloopt in deze Beautycall de belangrijkste dingen die je moet weten voor je een serum smeert. Dit leggen we uit met behulp van een van de meest iconische en tijdloze serums: het Advanced Night Repair serum van Estée Lauder (juist ja, het typische bruine flesje met gouden pompje dat iederéén wel kent). Het product heeft onlangs weer een upgrade gekregen en is nu krachtiger dan ooit. Het helpt de huid snel te herstellen van mogelijke schade die ze heeft opgelopen doorheen de dag en stimuleert de aanmaak van collageen, wat je huid steviger maakt. Of het enkel bedoeld is voor een mature huid? Helemaal niet! Fijne lijntjes en verslapping kan je immers maar beter al op tijd bestrijden.

Het vernieuwde serum zit in een glazen flacon, heeft nog steeds een olievrije textuur en zorgt voor een gehydrateerd en glowy gelaat, zodra je wakker wordt en doorheen de dag. Het bevat antioxidanten die je huid 8 uur lang beschermen tegen schade van buitenaf, hydrateert gedurende 72 uur en is geformuleerd zonder parabenen en sulfaten. Je voelt meteen dat je huid gezonder en steviger wordt.

Wil je het vernieuwde Advanced Night Repair serum eerst uittesten vooraleer je de full size koopt? Dan kan je via deze link je gratis sample bestellen (zolang de voorraad strekt).

De 20ml versie van het Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex serum is verkrijgbaar vanaf € 45,55 op esteelauder.be of in de parfumerie.

Lees ook: