Home FASHION & BEAUTY Belgisch creatief talent in de kijker in Brussel

Belgisch creatief talent in de kijker in Brussel

Nationa(a)l
Ons land heeft heel wat creatief talent in huis en om dat in de verf te zetten opent Nationa(a)l voor de tweede keer de deuren van een unieke pop-up store in Brussel. Je kan er 120 ontwerpers, kunstenaars, muzikanten en meer van eigen bodem ontdekken via een tijdelijke boetiek en allerlei evenementen. Allen daarheen/On y va!

Gisteren liet de organisatie achter de Nationa(a)l Pop-up Store de fonteinen in Brussel paars kleuren als symbool voor de creativiteit die ons land te bieden heeft. In de tijdelijke shop kan je vanaf vandaag tot 25 mei maar liefst 120 lokale talenten uit acht disciplines (mode, beeldende kunst, cinema, design, gastronomie, dans, muziek en woord) ontdekken!

Dat ontdekken gebeurt via de minimalistische supermarkt van Nationa(a)l, maar ook door tal van pop-upevenementen in de winkel zoals concerten, modeshows, filmvoorstellingen en signeersessies. De Belgische fashion scene is vertegenwoordigd door toppers als hoedenmaker Elvis Pompilio, designers Véronique Leroy en Tim Van Steenbergen, die elk een aantal opkomende poulains mochten kiezen waaronder jonge ontwerpers, kleinere labels en alumni van de academies.

Een pop-upvitrine tot de nok gevuld met talent van bij ons, dat wil Nationa(a)l zijn. En wij zijn van plan om hier eens uitgebreid te gaan windowshoppen.

Alle info vind je op de website www.nationalstore.be.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.