Home FASHION & BEAUTY Beauty BEAUTYTIP: elke 5 seconden koopt iemand deze budgetproof eyeliner

BEAUTYTIP: elke 5 seconden koopt iemand deze budgetproof eyeliner

Het is al jarenlang de favoriet van heel wat make-upliefhebbers.

© Tjorven Boucher

Ben je op zoek naar een eyeliner die urenlang blijft zitten, maar is je budget na al dat soldenshoppen aan de lage kant? No worries, want er zijn heel wat betaalbare exemplaren op de markt. Zo is er eentje die in de Verenigde Staten elke 5 seconden verkocht wordt én je betaalt er nog geen € 15 voor. Koopje!

Revlon ColorStay Eyeliner is een van de favoriete eyeliners die in de Verenigde Staten te koop is. Dat blijkt uit cijfers van het make-upmerk zelf. Zo maakten ze bekend dat in Amerika elke vijf seconden iemand hun Revlon ColorStay Eyeliner koopt. Onze vrienden bij Allure bekroonden het product met een Best of Beauty Award in 2003, en sindsdien is de eyeliner alleen maar populairder geworden.

Het item is beschikbaar in acht tinten, waaronder klassiekers zwart en bruin. Daarnaast heeft het merk ook iets opvallendere kleuren in zijn gamma opgenomen, zoals saffierblauw. Verder krijgt de eyeliner vaak lovende reviews over zijn handige design. Je hoeft hem namelijk gewoon open te draaien als je hem wil gebruiken. Daarnaast heeft hij een ingebouwde slijper, wat je heel wat zoekwerk bespaart.

‘Deze romige waterproof formule blijft urenlang zitten. De eyeliner is dun genoeg om een strak lijntje mee te tekenen, maar je kan hem makkelijk blenden als je liever een smokey eye-effect wil’, aldus een review van Allure. Ook het prijskaartje van het make-upproduct maakt veel beautyliefhebbers enthousiast, want je kan hem al voor iets minder dan € 15 in huis halen.

Lees ook: