Home FASHION & BEAUTY Beauty AHA: dit beautyproduct is het geheim achter de stralende huid van Michelle...

AHA: dit beautyproduct is het geheim achter de stralende huid van Michelle Williams

En het is verrassend betaalbaar!

michelle williams
© Getty

Michelle Williams heeft haar stralende huid misschien voor een stuk te danken aan haar pregnancy glow, maar haar skincareroutine zit er sowieso ook voor iets tussen. Haar make-upartiest James Kaliardos maakte onlangs enkele favoriete producten van de actrice bekend en daar zat alvast een verrassende budgettopper tussen!

Onlangs verscheen Michelle Williams op de rode loper van de SAG Awards en de zwangere actrice zag er prachtig uit. Benieuwd naar het geheim achter haar stralende huid? Dan heb je geluk, want haar make-upartiest James Kaliardos maakte onlangs bekend welke producten hij voor de look van Michelle gebruikt heeft.

Pomegranate Firming Serum

Zo vertelde hij dat hij voor haar glowy gelaat het Pomegranate Firming Serum van Weleda gebruikt heeft. Het ideale voorbeeld dat je niet altijd dure producten op je gezicht hoeft te smeren, want het serum in kwestie is verrassend betaalbaar. Je betaalt er namelijk net iets meer dan twintig euro voor en je hebt telkens ook maar een kleine hoeveelheid nodig. We like!

serum

De make-upartiest van Michelle gaf bovendien nog een tip mee over hoe je het product nu precies moet gebruiken. Zo masseerde hij het serum echt in haar huid in om zo de circulatie in het gezicht van de actrice te bevorderen. Gaan wij zeker eens proberen!

Het Pomegranate Firming Serum van Weleda is bij ons te koop voor 26,29 euro.

Lees ook: