Home FASHION & BEAUTY Beauty SHINE BRIGHT LIKE A DIAMOND: 5 x beautylooks die jou de ster...

SHINE BRIGHT LIKE A DIAMOND: 5 x beautylooks die jou de ster van oudejaarsavond maken

Nooit genoeg bling-bling op oudjaar! ✨

beautylooks
© Tjorven Boucher voor Flair

Oudjaar licht in ‘t verschiet en dat betekent dat het time to shine is! Met deze 5 schitterende (ha!) beautylooks swing je allesbehalve onopvallend het nieuwe jaar tegemoet. Wie durft?

1 / 5
Kant-en-klaar
More is more
It’s a match!
Nou nou, wat een wenkbrauw
Less bitter, more glitter
Kant-en-klaar
Kant-en-klaar

Een groots effect in een mum van tijd? Ga voor kant. Zet met een zwart kohlpotloodje de binnen- en buitenkant van je oog aan. Knip daarna stukjes (nep)kant (van een oude nylonkous, bijvoorbeeld) in de gewenste vorm en grootte. Daarna kleef je ze met wimperlijm op je ooglid. Vergeet je mascara (en eventueel een paar valse wimpers) niet! Wedden dat iedereen je zal vragen hoe je dát hebt klaargespeeld?

Valse wimpers The Luxe Collection – € 8,99 – Eylure via DI

More is more
More is more

Stoer, nonchalant en glamoureus? Check! Selecteer boven op je kruin een haarpartij en kam die met een toupeerkam tegen, zodat er volume ontstaat. Maak de haarpartij op de kruin vast met fijne schuifspeldjes. Net voor je die vastspeldt, geef je de haarpartij een kleine draai om de overgang naar de vlecht mooier te maken. Kam nu het overblijvende gedeelte van de lok tegen en maak er een volle messy vlecht van. Voor meer stevigheid speld je de vlecht onopvallend vast met kleine bobby pins. De rest van je haar hangt nu los naar beneden. Onderaan neem je de rest van je haar mee en vlecht je het in tot de haarpunten. Het uiteinde van de vlecht draai je onder je staart en speld je vast. Smuk nu je kapsel op met een overload aan strasspelden, die je aan één kant van je vlecht vastspeldt.

Set van twee schuifspeldjes met stras – € 4,99 – Veritas

It’s a match!
It’s a match!

Een felgekleurde lipstick hebben we allemaal wel eens geprobeerd. Maar heb je die ook al gecombineerd met een eyeliner in dezelfde kleur? De techniek is simpel, maar het resultaat is dat allesbehalve. Ontvet je ooglid eerst met water en breng er dan een ooglidprimer of een nude oogschaduw over aan. Kies voor een long-lasting en sterk gepigmenteerde lipstick en breng hem met een eyelinerpenseeltje aan net boven de wimperrand. Door over de eyeliner een transparant, wit of roze poeder (oogschaduw of setting powder) aan te brengen en dan opnieuw een laagje lipstick toe te voegen, blij je lijntje de hele avond zien. Het spreekt voor zich dat je de rest van je look liefst zo subtiel mogelijk houdt.

Lipstick Color Sensational in de tint ‘Siren In Scarlett’ – € 10,95 – Maybelline via Bol.com

Nou nou, wat een wenkbrauw
Nou nou, wat een wenkbrauw

Wenkbrauwen als eyecatcher? Voor de eindejaarsfeesten is niets te veel. Wij brachten een vloeibare oogschaduw aan met een oogschaduwpenseel, maar je kan ook werken met een transparante wenkbrauwgel, met daarover goudkleurige oogschaduw in poeder- vorm. Werk af met wat extra fijne goudkleurige glitters, en je bent helemaal partyproof! Tip: heb je donkere of zwarte wenkbrauwen? Kies dan voor bronskleurige oogschaduw en glitters, of alleen zwarte glitters.

Kit met 4 glitterpigmenten – € 29,50 – MAC

Less bitter, more glitter
Less bitter, more glitter

In deze look word je gezien! Trek eerst een lijntje boven je oog met een zwarte eyeliner. Daarna breng je bovenaan mascara aan; je wimpers onderaan laat je het best naturel. Met wimperlijm kleef je de steentjes (verkrijgbaar bij AVA, of haal ze met een pincet van een oude strasspeld af) onder je oog. Too much? Kleef dan alleen onder de buitenste ooghoeken een drietal steentjes. Tip: door steentjes van verschillende grootte te gebruiken, wordt je straslook een tikje moderner.

Set van twee haarspeldjes met stras – € 4,99 – Veritas

Nog meer beautyinspiratie voor de feestdagen:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.