Home FASHION & BEAUTY Beauty MORE IS MORE: 7 x snelle feestkapsels met haaraccessoires

MORE IS MORE: 7 x snelle feestkapsels met haaraccessoires

Nooit eerder was jouw kapsel zo partyproof! ✨

© Tjorven Boucher voor Flair

De makkelijkste manier om je brave kantoorkapsel om te toveren tot een feestelijke updo? Een knallend haaraccessoire. More is definitely more tijdens de feestdagen.

1 / 7
Amai, da’s stras!
Eentje is geentje
Kroontje op het werk
Goed gestrikt
Miauwkes!
Put some bling on it
Zwartleers
Amai, da’s stras!
Amai, da’s stras!

Elk kapsel krijgt meteen een party upgrade met strasschuivertjes. Deze speldjes worden extra imposant als je ze in waaiervorm naast elkaar plaatst en het metalen schuifgedeelte tussen het haar verstopt. Wij gingen voor een funky zijvlecht, die we met fijne speldjes aan de achterkant van model Saries hoofd vastmaakten.

€ 8,49 – ASOS

Eentje is geentje
Eentje is geentje

Dolce & Gabbana leerde ons dat grote goudkleurige accenten in je haar in combinatie met een strak kapsel oh zo mooi zijn. Hierbij combineerden we drie verschillende diademen en brachten we ze aan in een sleek kapsel met een strak ballerinaknotje.

€ 16,99 – ASOS

Kroontje op het werk
Kroontje op het werk

Draag je feestelijke kroontje eens omgekeerd, zodat je kapsel achteraan op-en-top feestelijk wordt. Door twee haarlokken vanaf de zijkant van je hoofd naar het midden rond het kroontje te draaien, krijg je een originele versie van een klassieker.

€ 11,49 – ASOS

Goed gestrikt
Goed gestrikt

Een XL-strik in je haar is een tikje gedurfd, maar très chic. Voor onze kapster was deze strik de kroon op het vlechtwerk én een slimme manier om de overgang tussen de vlecht en de volumedot te camoufleren. Tip: hou dit kapsel losjes en fluffy, anders wordt het snel ‘madame’.

€ 8,49 – ASOS

Miauwkes!
Miauwkes!

En de ‘keep it simple’-award van deze week gaat naar… deze set kattenoortjes. Zet ze in je losse lokken, en klaar. Waar is da feestjeu?

€ 5,49 – ASOS

Put some bling on it
Put some bling on it

We looove the back tiara. Je kan ze tegenwoordig met en zonder strassteentjes krijgen, maar voor een feestweek als deze kunnen we niet genoeg blingbling inslaan. Deze roségouden back tiara combineert het mooist met een lage losse knot. Niet vergeten boven je tiara wat volume te creëren met een toupeerkam!

€ 13,99 – ASOS

Zwartleers
Zwartleers

De leren haarband, voor het eerst gezien bij Proenza Schouler en Fendi, werd gretig opgepikt door de ketens. Deze zwarte nepleren variant combineert het mooist met een nonchalante Brigitte Bardot-look. Saries haar werd gekruld met de krultang en losjes met de vingers uit elkaar geschud. Op de kruin werd het nodige volume aangebracht met de toupeerkam.

€ 8,49 – My Accessories via ASOS

Nog meer beautyinspiratie voor de feestdagen:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.