Home FASHION & BEAUTY Beauty ZIEN: na Lauren Conrad kiest nu ook ‘The Hills’-collega Whitney Port voor...

ZIEN: na Lauren Conrad kiest nu ook ‘The Hills’-collega Whitney Port voor ultrakort kapsel

PHOTO NEWS

Wie dacht dat de bob z’n beste tijd heeft gehad, heeft het goed mis. Twee weken nadat Lauren Conrad (31) haar fans verraste met een ultrakort kapsel, zette nu ook ‘The Hills’-collega Whitney Port de schaar in haar lokken. Een hele verandering van haar signature style.

Al sinds we haar in 2006 leerden kennen in de realityreeks ‘The Hills‘ op MTV draagt Whitney Port haar haar lang. Maar met het nieuwe jaar in zicht vond de 32-jarige modeontwerpster het duidelijk tijd voor een nieuwe look.

‘Ik ben klaar om het te knippen’, zei ze volgens kapper Jake Martin toen ze zijn salon in Los Angeles binnenwandelde. Martin wiekte haar lokken kort tot een bob en het resultaat is fenomenaal. Wat een verschil!

De bob als mom haircut

Met dit kapsel treedt Port in de voetsporen van menig celebrity, onder wie haar ‘The Hills’-collega Lauren Conrad (31) die twee weken geleden ook al de schaar in haar lokken liet zetten. ‘Korter en korter en korter’, schreef Conrads kapster Kristin Ess bij onderstaande foto van haar nieuwe look.

Beide ex-realitysterren en modeontwerpsters werden het afgelopen jaar mama (Conrad van baby Liam, Port van zoontje Sonny) en dan is een low maintenance-kapsel zoals een bob ideaal.

Helemaal geïnspireerd na het zien van Whitney en Laurens korte kopjes? Ontdek de beste kapsalons in je buurt via FlairHair.be.

Nog meer kapsels ter inspiratie: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.