Home FASHION & BEAUTY Beauty ZIEN: Nicki Minaj brengt opnieuw een lipstickcollectie uit met MAC Cosmetics

ZIEN: Nicki Minaj brengt opnieuw een lipstickcollectie uit met MAC Cosmetics

En de zangeres heeft meteen nog een mededeling!

Nicki Minaj
Instagram: nickiminaj

Er zijn twee dingen in het leven waarvan je nooit genoeg kan hebben: schoenen en lippenstiften. Eentje voor elke gelegenheid, right? Nu hebben we goed nieuws voor iedereen die het daarmee eens is, want Nicki Minaj brengt samen met MAC Cosmetics twee lipsticks uit die niet in je collectie mogen ontbreken.

Nicki Minaj gaat in september nog een keertje samenwerken met MAC Cosmetics. In het verleden brachten de twee al een felroze lippenstift op de markt, en nu heeft de zangeres nog enkele extra kleurtjes ontworpen. Enter: Nicki’s Nude en The Pinkprint.

Vorige keer koos Nicki voor een opvallende tint, maar deze keer gaat ze de iets subtielere kant uit. Nicki’s Nude is een neutraal kleurtje met een koraalachtig accent en The Pinkprint is een natuurlijk roze kleur. Twee lippenstiften die ideaal zijn voor dames die graag nudetinten op hun lippen dragen.

De zangeres heeft de samenwerking zelf aangekondigd op Instagram én ze heeft bovendien nog een verrassing voor al haar fans. Samen met MAC Cosmetics werkt ze namelijk aan een geheim project dat voor volgend jaar op de planning staat. Spannend!

De Nicki Minaj x MAC-lippenstiften zijn vanaf eind september beschikbaar, zowel online als in de MAC-winkels.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.