Home FASHION & BEAUTY Beauty Deze make-upremover wordt om de 5 seconden verkocht én is de favoriet...

Deze make-upremover wordt om de 5 seconden verkocht én is de favoriet van Natalie Portman

En hij is volledig budgetproof

Natalie Portman
Photonews

Natalie Portman heeft aan onze vrienden van ‘Harper’s Bazaar’ haar beautyroutine verklapt en die bevat een beautytopper die helemaal budgetproof is. De make-upremover vliegt wereldwijd om de paar seconden over de toonbank en wij gaan meteen een exemplaar bestellen. Bedankt voor de tip, Natalie!

Als gerenommeerde actrice gebruikt Natalie Portman meestal luxeproducten. Om haar lokken glanzend en gezond te houden, gebruikt ze enkel producten van Christophe Robin (een beroemde Parijse kapper) en op vlak van make-up is ze verslaafd aan onder andere Dior en Grège. Maar in haar badkamerkastje staat ook een echt budgetproduct.

Om haar make-up te verwijderen – nu komt het! – gebruikt Natalie een make-upremover van Bioderma. Het was een van de eerste merken die met een micellair water op de markt kwam, en dat was meteen een schot in de roos.

make-upremover

Het product wordt wereldwijd om de vijf seconden verkocht en als het de favoriet is van Natalie Portman (Heb je haar huid als eens goed bekeken?!) dan weet je gewoon dat het top is. Wij gaan meteen een aantal flesjes bestellen!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.