Home FASHION & BEAUTY Beauty MAC Cosmetics brengt een collectie uit als eerbetoon aan Aaliyah

MAC Cosmetics brengt een collectie uit als eerbetoon aan Aaliyah

En dat allemaal dankzij haar fans!

MAC Cosmetics
MAC Cosmetics

Zeventien jaar geleden stierf r&b-zangeres Aaliyah bij een tragisch vliegtuigongeval, en nu komt MAC Cosmetics met een prachtig eerbetoon. Het merk brengt – op verzoek van haar fans – namelijk een collectie uit die op haar geïnspireerd is.

Het is niet de eerste keer dat MAC Cosmetics een collectie uitbrengt met een beroemdheid, en er was al maanden vraag naar een lijn die geïnspireerd was op de overleden zangeres Aaliyah. Zo had haar familie een petitie opgestart, en toen die door meer dan 26.000 mensen was ondertekend, konden ze er bij het make-upmerk niet meer onderuit.

#AaliyahforMac

De collectie bestaat uit een oogschaduwdoosje met negen kleurtjes, verschillende lipproducten en een bronzer. Alle items kregen bovendien een donkerrode verpakking, en ook de handtekening van de ‘Try Again’-zangeres werd niet vergeten.

Als alles volgens plan verloopt, liggen de producten in juli in de winkels, maar een exacte datum is er nog niet. In augustus – een maand na de release – is het ook exact zeventien jaar geleden dat Aaliyah om het leven kwam bij de vliegtuigcrash.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.