Home FASHION & BEAUTY Beauty Maak kennis met Les Belles de Nina, de 3 gezichten van Nina...

Maak kennis met Les Belles de Nina, de 3 gezichten van Nina Ricci

Je kan je favoriete geur nu mét korting in huis halen.

Nina Ricci
Nina Ricci

Wij hebben de afgelopen jaren al heel wat iconische parfumflesjes de revue zien passeren. Denk maar aan het vrouwensilhouet van Jean Paul Gautier of het appeltje van Nina Ricci. Benieuwd naar het verhaal achter de geur? Wij zochten het voor je uit.

De appel – oftewel: de verboden vrucht – staat voor verleiding, passie en zonde. Verder bestaan er drie verschillende geuren die elk een eigen kleur met zich mee kregen. Last but not least is er ook aan elk flesje een ander gezicht en dus ook een andere persoonlijkheid gekoppeld.

Les Belles de Nina

Estella Boersma is Nina, Sonia Ben Ammar is Luna en Barbara Palvin – de nieuwe prinses – is Bella. Het zijn stuk voor stuk it-girls die het gemaakt hebben op de catwalk en die elk miljoenen volgers hebben op sociale media.

Nina, het roze appeltje, is perfect voor de romantische zielen onder ons. Dat parfum heeft door de aanwezigheid van citroen en limoen een subtiele citrusgeur. Maar daarnaast kan je er ook toetsen van witte muskus in terugvinden. Luna, het blauwe appeltje, is een iets sensuelere geur en bevat accenten van karamel en rode bessen. Bella, het groene appeltje, is dan weer ideaal voor de durvers onder ons. De geur is dan ook extra verleidelijk en vrouwelijk.

Hieronder ontdek je alvast de verschillende flacons.

1 / 3
Nina
Bella
Luna
Nina
Nina

€ 52,12 – bekijk hier

Bella
Bella

€ 56,11 – bekijk hier

Luna
Luna

€ 52,11 – bekijk hier

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.