Home FASHION & BEAUTY Beauty WISHLISTED: de kerstcollectie van Fenty Beauty willen wij maar al te graag...

WISHLISTED: de kerstcollectie van Fenty Beauty willen wij maar al te graag onder de kerstboom vinden

Holographic heaven!

Fenty Beauty
Instagram: fentybeauty

Rihanna heeft nog maar net haar make-uplijn Fenty Beauty gelanceerd, of ze kondigde de kerstcollectie al aan. Op het Instagramaccount van het merk kan je al een blik werpen op de eerste producten uit de collectie en wij zijn op slag verliefd.

Begin september lanceerde Rihanna haar make-uplijn Fenty Beauty en het internet was meteen onder de indruk. Vooral de foundations waren the talk of the town, want met 40 verschillende keuzemogelijkheden kunnen zowel zeer lichte als zeer donkere huidtypes de perfecte kleur vinden.

SNEAK PEEK. The Holiday Collection drops Oct 13. Comment below if you're ready. @badgalriri @sephorafrance #sephoralovesfentybeauty

A post shared by FENTY BEAUTY BY RIHANNA (@fentybeauty) on

Nu heeft de zangeres nog véél meer voor ons in petto, want ze heeft net de eerste beelden van de holiday collection vrijgegeven. Als we naar de foto’s kijken, zien we dat de lijn uit verschillende producten bestaat. Zo is er onder andere een oogschaduwdoosje, een vloeibare eyeliner, verschillende lippenstiften en lipglossen én last but not least een make-upkwast.

😱😱😱 OCT 13.

A post shared by FENTY BEAUTY BY RIHANNA (@fentybeauty) on

Of de kwaliteit van de kerstcollectie net zo goed is als de huidige Fenty Beauty-lijn is nog afwachten, maar op basis van de verpakking alleen al willen wij een aantal van deze beautyproducten zo snel mogelijk in onze stash hebben. So pretty!

De kerstcollectie van Fenty Beauty is verkrijgbaar vanaf 13 oktober.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.