Home FASHION & BEAUTY Beauty YAASSS: Jeffree Star Cosmetics is vanaf volgende week ook bij ons te...

YAASSS: Jeffree Star Cosmetics is vanaf volgende week ook bij ons te koop

Wij tellen alvast ongeduldig af!

Jeffree Star
Photonews

Alle beautylovers onder ons hebben vast al een keertje gehoord van Jeffree Star. De YouTuber is niet alleen een van de grootste make-upgoeroes ooit, maar sinds enkele jaren heeft hij ook een eigen collectie uit. Tot nu toe bleef het voor ons bij smachten en vol verlangen naar zijn oogverblindende (letterlijk!) highlighters staren, maar binnenkort kunnen we zijn producten ook zelf in huis halen.

Als echte make-upliefhebbers hebben we er veel voor over om internationale beautyproducten in huis te halen, maar bij het zien van de verzend- en douanekosten krimp ons hart (en onze bankrekening) in elkaar. Gelukkig worden we binnenkort een beetje uit ons lijden verlost, want de producten van Jeffree Star zijn vanaf volgende week ook bij ons verkrijgbaar.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het nieuws dat zijn make-upcollectie vanaf 26 oktober ook bij ons verkrijgbaar is, heeft de YouTuber zelf bekendgemaakt op zijn Twitteraccount. Zijn collectie bestaat voornamelijk uit lippenstiften, oogschaduwdoosjes en highlighters. En het zijn vooral deze laatste twee die erg gewild zijn. Can’t wait!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.