https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home FASHION & BEAUTY Beauty JAAA: NYX brengt ook dit jaar een lipstick vault uit

JAAA: NYX brengt ook dit jaar een lipstick vault uit

En ook de rest van de kerstcollectie ziet er veelbelovend uit.

NYX
NYX Cosmetics

Wij zijn helemaal klaar voor de feestdagen, jongens! Eerst lieten we jullie al een sneak peek zien van de kerstcollectie van MAC Cosmetics, en nu is NYX aan de beurt. Het budgetproof make-upmerk brengt dit jaar opnieuw een lipstick vault (met 36 verschillende kleuren!) uit, en ook de rest van hun kerstcollectie ziet er veelbelovend uit.

De feestdagen zijn ein-de-lijk in zicht en wij zijn officieel begonnen met ons verlanglijstje op te stellen. En daar gaan we ons werk mee hebben, want de kerstcollecties van onze favoriete make-upmerken zijn duidelijk on point.

NYX Cosmetics heeft namelijk de beelden voor zijn holiday collection vrijgegeven, en die zien er echt geweldig uit. Zo brengt het merk verschillende setjes uit met onder andere lippenstift, oogschaduw en – uiteraard – glitters.

Aftellen maar!

Hét hebbeding uit de collectie? Dat is zonder twijfel Lip Cream Vault II. Die bestaat uit 36 lipkleuren – waaronder 12 nieuwe kleurtjes – van hun befaamde Soft Matte Lip Creams.

Verder zien we ook enkele make-updoosjes die gebaseerd zijn op verschillende steden én brengt het merk dit jaar opnieuw een adventskalender uit. Achter elk venstertje zit een lipproduct, en wij weten wel zeker: aftellen naar Kerstmis was nog nooit zo leuk!

Lees ook: