Home FASHION & BEAUTY Beauty Herfsttrend: ‘cream soda hair’ is de perfecte haarkleur voor blondines

Herfsttrend: ‘cream soda hair’ is de perfecte haarkleur voor blondines

It’s fall, y’all! (Of toch bijna.)

cream soda hair
Instagram: hungvanngo

De herfst mag dan officieel nog niet begonnen zijn, maar als we naar buiten kijken, denken we er toch anders over. Het wordt dus hoog tijd om je zomerse lokken een warme toets te geven, en wij hebben alvast een trend gevonden die perfect is voor de blondines onder ons.

Platinablonde lokken zijn prachtig tijdens de zomermaanden, maar nu de herfst in aantocht is, wordt het tijd om je coupe een touch of fall te geven. Enter: cream soda hair. Dat is een blonde kleur die je haar nét dat tikkeltje meer warmte geeft en bovendien geliefd is door verschillende celebs.

Je kan de haarkleur omschrijven als een mix van beige-bruintinten en warme goudblonde accenten. De trend past het best bij blondines, maar ook als je bruine lokken hebt, kan je ‘cream soda hair’ een keertje proberen.

It’s fall, y’all

De goudkleurige accenten lichten je gezicht op, en omdat je lokken niet gebleekt hoeven te worden, is de behandeling niet te belastend voor je haar. Tijdens de zomermaanden krijgt het vaak veel te verduren (zon, zeewater, etc.), dus op deze manier krijg je opnieuw glanzend en gezond haar.

Last night💃💃💃 #Harpersbazaaricons @carineroitfeld ❤️

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa) on

Fijn, droog, beschadigd of vet haar? Een oplossing voor al je kopzorgen vind je hier

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.