Home Beauty Flair Beauty testteam Flair Beauty testteam: Replenishing Mask van Yves Rocher

Flair Beauty testteam: Replenishing Mask van Yves Rocher

'Achteraf hoef je niet af te spoelen. Ideaal voor lazy girls, dus!'

Webredactrice Sandie (27) schuimt continu Pinterest af in haar zoektocht naar het perfecte kapsel, is verslaafd aan felle lipstickkleuren, kan niet zonder haar favoriete concealer én haar kat Ellie (maar dat is een ander verhaal).

Replenishing Mask van Yves Rocher: 7,5/10


Prijs/kwaliteit:

Voor een tube betaal je 3,95 euro. Geen geld als je het mij vraagt.

Textuur/geur:

Het masker heeft een redelijk lichte textuur waardoor het product makkelijk kan inwerken in je huid. Verder is er geen opvallende geur aanwezig.

Pluspunten:

Eerst en vooral ben ik fan van de kleine verpakking. Meestal gebruik ik een masker nooit volledig op en staat het daarna vaak (te) lang onaangeraakt in mijn badkamerkast. Ik wissel namelijk graag af en dan zijn deze maskers van Yves Rocher ideaal. Een tube is zogezegd goed voor vijf keer, maar ik heb gemerkt dat je er toch nog iets meer kan uithalen.

Het masker bevat agavesap en gaat je huid vooral voeden en verfrissen. Het product voelt zeker fris aan op mijn gelaat en ik zou het masker ook durven meenemen op vakantie. Bovendien hoef je achteraf niet af te spoelen. Ideaal voor lazy girls, dus!

Tip: door de felle verpakking zijn ze ook een leuk cadeautje.

Minpunten:

Ik heb een redelijk droge huid dus het effect mocht voor mij iets intenser. Na de inwerktijd kan je de restjes van je gezicht halen met een wattenschijfje, maar ik merk dat het product volledig in mijn huid gedrongen is. Het masker mocht voor mij dus een tikkeltje rijker zijn

Zou ik het opnieuw kopen:

Dit exemplaar zou ik niet nog een keer kopen. Ik ben namelijk te benieuwd naar de andere maskers in het gamma, dus die krijgen voorlopig voorrang.

Je brengt het masker aan op je gelaat en vervolgens laat je het product gedurende vijf minuutjes inwerken. Daarna kan je eventuele restjes verwijderen met een wattenschijfje.

Replenishing Mask – € 3,95 – Yves Rocher.

Lees meer beautyreviews: