Home Beauty Flair Beauty testteam Flair Beauty testteam: Skin Science Daily Defense Anti Pollution Dag- en Nachtcrème...

Flair Beauty testteam: Skin Science Daily Defense Anti Pollution Dag- en Nachtcrème van Kruidvat

'Voor iets meer dan tien euro heb je een betrouwbare gezichtscrème voor overdag en ’s avonds, daar kunnen weinig cosmeticamerken tegen op.'

Beautyvlogger Charlotte (26) heeft een onvoorwaardelijke liefde voor warme oogschaduwkleuren en voert een eeuwige zoektocht naar de meest ‘onzichtbare’ foundation. Ze heeft meer lipsticks dan kledingstukken en staat bij vriendinnen bekend als aanspreekpunt voor gratis beautyadvies.

Skin Science Daily Defense Anti Pollution Dag- en Nachtcrème van Kruidvat: 9/10


Prijs/kwaliteit:

De prijs-kwaliteitsverhouding van deze producten is waarschijnlijk hun grootste pluspunt. Voor iets meer dan tien euro heb je een betrouwbare gezichtscrème voor overdag en ’s avonds, daar kunnen weinig cosmeticamerken tegen op, denk ik.

Textuur/geur:

De dagcrème heeft een normale textuur, niet te licht en niet te rijk. De nachtcrème is iets rijker, maar smeert net zo makkelijk uit. De geur van beide producten is subtiel en neutraal.

Pluspunten:

Mijn gevoel bij deze producten is vergelijkbaar met dat bij de Derma Sensitive-lijn die ik eerder al uittestte, maar dan nog nét iets positiever. Ik heb het gevoel dat deze dagcrème meer een ‘schild’ vormt op mijn huid en ze langer voedt en soepel houdt. Volgens de verpakking zie je resultaat na 4 weken, maar mijn huid zag er na twee weken smeren al supergezond en goed gehydrateerd uit. De dagcrème bevat SPF 20 en werkt heel goed als basis voor mijn foundation.

Minpunten:

Zowel de dag- als nachtcrème laat een nogal ‘vet’ laagje achter op je gezicht. Ik heb niet liever, met mijn droge huid. Maar met een vettere huid kan ik me inbeelden dat de finish van de dagcrème misschien iets te glanzend is. Ik heb het gevoel dat ik net iets meer poeder nodig heb om mijn make-up te fixeren en te matteren wanneer ik deze dagcrème gebruik.

Zou ik het opnieuw kopen:

Absoluut. De Daily Defense Dagcrème belooft de huid te beschermen tegen licht- en luchtvervuiling en de Nachtcrème helpt de huid herstellen van mogelijke schade die ze door die vervuiling heeft opgelopen. Ik heb nooit veel last van puistjes, maar tijdens de maand dat ik deze crèmes heb gesmeerd heb ik er welgeteld één gehad. Dat is echt wel opvallend weinig. Ik durf niet blindelings te beweren dat de crème echt opbokst tegen vervuiling, maar hij lijkt mijn huid alleszins goed te beschermen en zuiver te houden.

Skin Science Daily Defense Anti Pollution Dagcrème – € 5,49 – Kruidvat.

Skin Science Daily Defense Anti Pollution Nachtcrème – € 5,49 – Kruidvat.

Lees meer beautyreviews:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.