Home Beauty Flair Beauty testteam Flair Beauty testteam: Retro Matte Liquid Lipcolour van MAC Cosmetics

Flair Beauty testteam: Retro Matte Liquid Lipcolour van MAC Cosmetics

Zowel redactrice Sandie als beautyvlogger Charlotte zijn fan van deze lipkleur!

Webredactrice Sandie (27) schuimt continu Pinterest af in haar zoektocht naar het perfecte kapsel, is verslaafd aan felle lipstickkleuren, kan niet zonder haar favoriete concealer én haar kat Ellie (maar dat is een ander verhaal).

Retro Matte Liquid Lipcolour in de kleur ‘Pearl Punk’ van MAC Cosmetics: 8/10

Prijs/kwaliteit

€ 24,50 is iets duurder voor een lippenstift, ook voor MAC Cosmetics (normaal gezien betaal je rond de € 19). Maar ik heb tijdens het aanbrengen gemerkt dat je echt maar een hele kleine hoeveelheid nodig hebt.

Geur/textuur

De textuur is redelijk romig, maar droogt mat op.

Pluspunten

De lippenstift blijft ontzettend lang zitten. Ik heb al verschillende liquid lipsticks geprobeerd, maar deze is toch een van mijn favorieten. Door het metallic effect krijgen je lippen net dat tikkeltje extra. Zorg er wel voor dat dat je lippen mooi egaal en gehydrateerd zijn.

Minpunten

De kleur wordt tijdens het opdrogen iets donkerder. Als je een exemplaar op het oog hebt, kan je hem dus beter eerst even swatchen op je hand voor je hem koopt. Zo weet je zeker dat het uiteindelijke resultaat je ook bevalt.

Zou ik het opnieuw kopen?

Ja, ik vind de kleur prachtig, dus de lipstick ligt vanaf nu in mijn everyday stash. Ik doe standaard iets van lippenstift op omdat mijn lippen redelijk bleek zijn. Nudekleurige tinten zijn niet zo mijn ding, ik grijp eerder naar roze kleuren. Daarom is dit exemplaar voor mij perfect, want ik kan hem elke dag gebruiken zonder dat het effect overdreven opgemaakt is.

Retro Matte Liquid Lipcolour – € 24,50 – MAC Cosmetics.

Lees meer beautyreviews:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.