Home Beauty Flair Beauty testteam Flair Beauty testteam: Night Bloom Bathing Salts van Nō Skincare

Flair Beauty testteam: Night Bloom Bathing Salts van Nō Skincare

'"Mama, waarom heb jij potloodslijpsel in je bad liggen?" Zo ziet het er inderdaad een beetje uit, maar het effect op mijn huid is wel erg fijn.'

Judith (38), chef lifestyle Flair, werkte 10 jaar als mode- en beautyjournaliste voor Flair en is 5 jaar chef lifestyle. Ze vindt alles wat in de beautykast staat interessant, maar test het liefst nieuwe foundations en mascara’s uit. Wat parfums betreft, is ze een lastige klant, want er zijn er maar een paar die ze écht lekker vindt ruiken bij zichzelf. Oogschaduw, lipstick en wenkbrauwpotloden doen haar niet veel, maar naar de perfecte blush blijft ze steeds op zoek.

Night Bloom Bathing Salts van Nō Skincare: 7/10


Prijs/kwaliteit:

Echt goedkoop kan je 25 euro voor een pot badzout niet noemen, je bent al snel geneigd er te veel van in je bad te kieperen.

Geur/textuur:

Het badzout is een mix van verschillende zoutsoorten, gemengd met bloemblaadjes. De geur is bloemig maar subtiel.

Pluspunten:

  • De look van de pot: hij staat geweldig in de badkamer.
  • Nō Skincare is een veganistisch beautymerk dat niets overbodigs in zijn producten stopt. Alle ingrediënten zijn organisch en cruelty free, en dat kunnen we alleen maar aanmoedigen.
  • Hij geeft je huid een zachte, niet-vette feel als je uit bad stapt.

Minpunten:

* Hoewel het badzout er in de pot geweldig uitziet, krijg je in realiteit met een handvol badzout maar weinig bloemblaadjes in je badwater, waardoor er hier en daar eentje ronddobbert. OF hoe mij jongste zoon (5) het uitdrukt: ‘Mama, waarom heb jij potloodslijpsel in je bad liggen?’

* Als je je badwater gewoon laat weglopen en niet naspoelt, kleven de blaadjes aan de badwand en moet je ze redelijk stevig losschrobben. Niet zo fijn na een ontspannend bad. Nu ik dat weet, spoel ik gewoon snel na: problem solved.

Zou ik het opnieuw kopen?

Ik twijfel, want het effect op mijn huid is fijn, maar voor dagdagelijks gebruik vind ik het toch iets te veel hassle.

Testervaring:

Dit nieuwe Antwerp-based merk sprak mij meteen aan: natuurlijk, no-nonsense, met een transparante ingrediëntenlijst, zonder plastic flessen of extra kartonnen verpakkingen en zonder schreeuwerige etiketten. Oprichtster Ayra heeft Perzische roots en brengt het beste uit de Perzische en westerse kruidengeneeskunde samen in dit mooie merk. De pot badzout is een pareltje om in je badkamer te hebben en voelt luxueus aan in mijn badwater. Ik ben van plan meer van dit merk te proberen: de cleansing oil, toner en facial oil staan in de wachtrij om uitgetest te worden.

Bathing Salts – € 25 – Nō Skincare

Lees meer beautyreviews:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.