Home FASHION & BEAUTY Beauty Flair Beauty testteam: Biolumin-C Serum van Dermalogica

Flair Beauty testteam: Biolumin-C Serum van Dermalogica

'Ik geef toe dat ik van nature erg sceptisch tegenover dure smeersels sta, maar over dit serum kan ik met de hand op het hart zeggen dat het elke eurocent waard is.'

Laura (27) heeft een zwak voor eyeliner, is verslaafd aan Koreaanse sheet masks en zou – als ze kon – elke dag een andere tint (glitter)nagellak uittesten. Haar dagelijkse beautyroutine bestaat uit véél mascara, een frambozenrode tint op de lippen en wat bronspoeder voor een sunkissed look.

Biolumin-C Serum van Dermalogica: 10/10

Prijs/kwaliteit

Ik geef toe dat ik van nature erg sceptisch tegenover dure smeersels sta, maar over dit serum kan ik met de hand op het hart zeggen dat het elke eurocent waard is.

Geur/textuur

Het serum is erg licht en vloeibaar. De frisse geur doet me denken aan citroengras. 

Pluspunten

Het pipetje is bijzonder handig om het serum mee aan te brengen. Bovendien hoef je maar heel weinig te gebruiken omdat het serum erg geconcentreerd is. Met drie druppels kom ik ruimschoots toe om mijn volledige gezicht, hals en decolleté mee in te smeren.

Minpunten

Dare I say it? Geen.

Zou ik het opnieuw kopen?

Euhm … ja!

Het Biolumin-C Serum is het nieuwste serum van Dermalogica en wordt in de markt gezet als ‘een vitamine C-boost voor je huid’. De vitamine C zou samen met de stof Palmitoyl Tripeptide-5 huidveroudering voorkomen. Ook al ben ik nog maar 28 en heb ik nog geen zichtbare rimpels, ik vind het nooit te vroeg om te beginnen smeren.

Mijn huid die erg gevoelig is en snel geïrriteerd raakt, is sinds het gebruik van dit serum – ik smeer het nu 2 weken elke avond nadat ik eerst mijn gezicht reinig met micellair water en een toner – zuiverder en zachter dan ooit. Voorheen was ik geen fan van nachtcrèmes en had ik altijd het idee dat mijn huid ’s nachts moest ademen, maar dit serum wordt een nieuwe vaste waarde in mijn badkamerkastje.

Biolumin-C Serum – € 94,90 – Dermalogica, online te vinden bij www.dermalogica.be.

Lees meer beautyreviews: