Home Beauty Flair Beauty testteam Flair Beauty testteam: Nail Saviour valse nagels in Vivid Plum van Elegant...

Flair Beauty testteam: Nail Saviour valse nagels in Vivid Plum van Elegant Touch

'Ik heb er na enkele dagen een nagel opnieuw moeten opkleven, maar ik ben zo omvergeblazen door het natuurlijke resultaat dat ik dat niet erg vind.’

Beautyvlogger Charlotte (26) heeft een onvoorwaardelijke liefde voor warme oogschaduwkleuren en voert een eeuwige zoektocht naar de meest ‘onzichtbare’ foundation. Ze heeft meer lipsticks dan kledingstukken en staat bij vriendinnen bekend als aanspreekpunt voor gratis beautyadvies.

Nail Saviour valse nagels in Vivid Plum van Elegant Touch: 8/10

Prijs/kwaliteit:

12 euro is niet weinig, maar als je het vergelijkt met gelnagels die je in het salon laat zetten, kom je wel goedkoper uit. Als je voorzichtig omspringt met de nagels kan je ze eventueel een tweede keer gebruiken.

Textuur:

De nagels zijn best dun, wat bijdraagt tot hun naturelle look. De glanzende finish oogt erg verzorgd en blijft de hele tijd mooi behouden.

Pluspunten:

Ik was eerder al fan van de opkleefnagels van Elegant Touch, maar deze waren toch de mooiste die ik ooit op had. Ze ogen zo natuurlijk dat je echt nauwelijks kan zien dat het ‘valse’ nagels zijn. Het uiteinde dat je tegen de nagelriem kleeft, is zo dun dat het echt lijkt alsof je gewoon je eigen nagels hebt gelakt. Ik heb nogal smalle, lange nagels waardoor sommige opkleefbare nagels niet goed passen. Deze vorm past als gegoten.

Minpunten:

Na enkele dagen liet een van de nagels los. Ik kleefde ’s avonds een nieuwe op en toen ik opstond, bleek die plots gescheurd te zijn. Ik heb geen idee hoe dit is gebeurd, maar aangezien ik het nooit eerder meemaakte met Elegant Touch-nagels, vermoed ik dat het een zeldzaam feit is. Bovendien zitten er ruim genoeg nagels in een doosje waardoor je er makkelijk een nieuwe kan opkleven.

Zou ik het opnieuw kopen:

Ben ik zeker van plan.

Het verschil met andere nagels in het gamma is dat dit doosje een nagelbeschermer bevat waarmee je je natuurlijke nagels als eerste stap lakt. Het zou je nagels extra beschermen tegen de lijm die je nadien aanbrengt, waardoor ze niet beschadigd raken tijdens het dragen. Ondanks dat er af en toe eentje losliet, heb ik het gevoel dat de nagels erg goed vasthechten. Ik kleefde er een paar opnieuw op en kon ze dan al bij al een weekje ophouden.

Nail Saviour nagels in Vivid Plum – € 11,45 – Elegant Touch, verkrijgbaar bij Di.

Lees meer beautyreviews:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.