Home Beauty Flair Beauty testteam Flair Beauty testteam: Lemonade Craze van Maybelline

Flair Beauty testteam: Lemonade Craze van Maybelline

'De pigmentatie van de kleur ‘Sugar Coated’, een metallic bronskleur, blies mij omver. Deze kan je echt vergelijken met de kwaliteit van een metallic oogschaduw van professionele make-upmerken.'

Beautyvlogger Charlotte (26) heeft een onvoorwaardelijke liefde voor warme oogschaduwkleuren en voert een eeuwige zoektocht naar de meest ‘onzichtbare’ foundation. Ze heeft meer lipsticks dan kledingstukken en staat bij vriendinnen bekend als aanspreekpunt voor gratis beautyadvies.

Lemonade Craze van Maybelline: 9/10

Prijs/kwaliteit:

Voor een single oogschaduw van goede kwaliteit betaal je bij een professioneel make-upmerk al snel 20 euro. Voor minder dan dat een heel palet krijgen is dan wel véél leuker.

Textuur:

De oogschaduwpoeders zijn erg fijn van textuur en sterk gepigmenteerd.

Pluspunten:

De pigmentatie van de kleur ‘Sugar Coated’, een metallic bronskleur, blies mij omver. Deze kan je echt vergelijken met de kwaliteit van een metallic oogschaduw van professionele make-upmerken. Dat geldt eigenlijk net zo goed voor ‘Strawberry Lemonade’, ook een metallic, maar dan in zachtroze. Ook de matte, felle kleuren als ‘Icepop’ en ‘Lemonade Craze’ zijn indrukwekkend goed. Ze zijn sterk gepigmenteerd, hebben een haast crèmige textuur en zijn dus bijzonder makkelijk uit te blenden op je ooglid.

Minpunten:

De lichtere tinten ‘Berry Ice’ en ‘Sherbet’ lijken heel sterk op elkaar en zijn minder gepigmenteerd. Het is een budgetvriendelijk paletje, dus verwacht geen luxeverpakking. De vakjes waarin de oogschaduw zit zijn ook best klein, en bij intensief gebruik wordt de zwarte omkadering al snel poederig en vuil.

Zou ik het opnieuw kopen:

Nee. Niet omdat ik het niet goed vind, maar simpelweg omdat je een oogschaduwpalet meestal maar één keer koopt.

Felroze, oranje en geel zijn oogschaduwtinten die vrijwel elke oogkleur extra pit geven. Dankzij de leuke mix van kleuren en de goede balans tussen matte en metallic poeders kan je met dit paletje heel uiteenlopende looks creëren.

De eerst look die ik uitprobeerde was opgebouwd rond het felgele ‘Lemonade Craze’. Ik bracht het met mijn vingertop aan over mijn volledige bewegende ooglid, waarna ik in de buitenste ooghoek schaduw creëerde met een combinatie van ‘Coral Punch’ en een klein beetje ‘Old Fashioned’ om het donkerder te maken. Ik gebruikte ‘Sugar Coated’ als accent centraal op mijn ooglid en ‘Main Squeeze’ als highlight op mijn binnenste ooghoek.

De tweede look was veruit mijn favoriet. Ik bracht ‘Icepop’ aan op mijn bewegende ooglid en vervaagde de kleur naar boven toe met een los penseel. Voor een smokey effect in de buitenste ooghoeken gebruikte ik ‘Old Fashioned’ en voor een highlight op de binnenste helft van mijn ooglid ‘Strawberry Lemonade’. Daarbovenop een subtiel lijntje eyeliner en voilà, mijn favoriete zomerlook was geboren.

1 / 3
Lemonade Craze
Lemonade Craze
Lemonade Craze
Lemonade Craze
Lemonade Craze

Lemonade Craze
Lemonade Craze

Lemonade Craze
Lemonade Craze

Lemonade Craze Palette – € 17,99 – Maybelline, bij Kruidvat en Di.

Lees meer beautyreviews:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.