Home Beauty Flair Beauty testteam Flair Beauty testteam: Garnier Skinactive Hyaluron Shot Tissue Mask

Flair Beauty testteam: Garnier Skinactive Hyaluron Shot Tissue Mask

'Na gebruik voelt mijn huid fris, goed gehydrateerd en soepel aan.'

Beautyvlogger Charlotte (26) heeft een onvoorwaardelijke liefde voor warme oogschaduwkleuren en voert een eeuwige zoektocht naar de meest ‘onzichtbare’ foundation. Ze heeft meer lipsticks dan kledingstukken en staat bij vriendinnen bekend als aanspreekpunt voor gratis beautyadvies.

Garnier Skinactive Hyaluron Shot Tissue Mask: 7,5/10

Prijs/kwaliteit:

Dik oké. Voor die prijs kan je zonder zorgen afwisselen met andere sheet masks.

Textuur/geur:

Het masker bestaat enerzijds uit een tissue mask, dat wil zeggen een voorgevormd stoffen maskertje dat de vorm van je gezicht heeft. Daarnaast bevat de verpakking ook een ‘shot’ met product dat het masker bevochtigt, die is transparant en heeft een vloeibare textuur. De geur van het masker is erg fris en aangenaam.

Pluspunten:

Het systeem was compleet nieuw voor mij, wat het meteen leuk maakte om uit te testen. Het gaf me het gevoel dat ik mijn eigen masker ‘vers’ kon prepareren. Na gebruik voelt mijn huid fris, goed gehydrateerd en soepel aan.

Minpunten:

Hoewel het masker goed doordrenkt is met product, blijft er toch best veel vloeistof achter in de verpakking. Wil dat zeggen dat het masker het toch niet voldoende heeft opgenomen? Nadat je maskersessie voorbij is, zou je het overtollige product eventueel bijkomend kunnen inmasseren op je gelaat als een soort serum.

Zou ik het opnieuw kopen:

Ja. Het leuke aan dit masker is dat het geen gewoon sheet mask is. Het stoffen masker zit immers droog in de verpakking en het ‘shotje’ met vloeistof zit in een apart compartimentje. Door de verpakking op een bepaalde manier te vouwen en de vloeistof bij het masker te duwen, maak je à la minute je eigen masker. Best vernuftig en leuk om te doen. De persverantwoordelijke van Garnier gaf als tip mee om het masker in de koelkast te bewaren, om het op het einde van een warme zomerdag te gebruiken als verkoelend gezichtsmasker.

Hyaluron Shot Tissue Mask – € 3,99 – Garnier, verkrijgbaar bij Kruidvat en Di.

Lees meer beautyreviews:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.