Home Beauty Flair Beauty testteam Flair Beauty testteam: Dramatically Different Hydrating Jelly van Clinique

Flair Beauty testteam: Dramatically Different Hydrating Jelly van Clinique

'Met deze hydraterende gel denk ik dat ik mijn moisturizer voor de komende wintermaanden heb gevonden.'

Laura (28), webredactrice, werkt sinds 2016 bij Flair en leerde de kneepjes van het beautyvak van haar mama. Dankzij haar gaat ze nooit de deur uit zonder SPF en voorziet ze bij het aanbrengen van haar dagcrème ook steeds haar hals, decolleté en handen van een likje. Laura zou een moord begaan om elke dag uit bed te rollen à la Brigitte Bardot, maar helaas laten haar eyelinerskills dat niet toe. Koreaanse sheetmasks zijn dan wel weer haar ding, net als mani- en pedicures en opvallende lipstick.

Dramatically Different Hydrating Jelly van Clinique: 10/10

Prijs/kwaliteit:

Een uit de kluiten gewassen fles als deze heeft z’n prijs, maar ik ben ervan overtuigd dat je met deze 125 ml aan gel bijna een jaar zoet bent. En dan is € 45,50 een heel faire prijs.

Geur/textuur:

De textuur is gelachtig, zoals de naam van het product doet vermoeden. Ik was bang dat het plakkerig zou aanvoelen, maar dat doet het hoegenaamd niet. De formule is bovendien volledig geurloos.

Pluspunten:

Deze gel op basis van water smeert vlot, je hebt er weinig van nodig, mijn gevoelige huid reageert er goed op én is een hele dag lang gehydrateerd. Top!

Minpunten:

Geen!

Zou ik het opnieuw kopen?

Ongetwijfeld.

Een dagcrème vinden voor mijn vette en gevoelige huid is geen sinecure. Maar met deze hydraterende gel van Clinique denk ik dat ik mijn moisturizer voor de komende wintermaanden heb gevonden. Hij is licht en wordt snel opgenomen, waardoor je na 10 minuten zelfs niet meer voelt dat je gesmeerd hebt. Bovendien heb je maar één pompje nodig om zowel je gezicht als je hals van een likje te voorzien. Deze formule bevat naast zonnebloempittenkoek, gerstextract en komkommerextract ook hyaluronzuur. Die combinatie zorgt ervoor dat je gezicht optimaal wordt gehydrateerd en het vochtgehalte van de huid in balans wordt gehouden. Geen overbodige luxe nu de winter voor de deur staat!

Dramatically Different Hydrating Jelly – € 45,50 – Clinique

Lees meer beautyreviews:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.