Home Beauty Flair Beauty testteam Flair Beauty testteam: Clarifying Mineral Mask van Jowaé

Flair Beauty testteam: Clarifying Mineral Mask van Jowaé

‘Ik ben zo dol op de zachte bloemengeur dat ik af en toe het potje opendraai, gewoon om er even aan te ruiken.’

Beautyvlogger Charlotte (27) volgt de anciens onder de beauty-YouTubers al sinds hun beginjaren en ontwikkelde haar make-upskills door urenlang naar hun tutorials te kijken. Ze heeft een onvoorwaardelijke liefde voor warme oogschaduwkleuren en maakt er haar missie van om de foundation te vinden die onzichtbaar is en haar toch de perfecte glow geeft. Niets helpt haar meer te ontspannen dan de producten in haar badkamerkast te ordenen volgens ‘eerstvolgend te testen’.

Clarifying Mineral Mask van Jowaé: 7,5/10


Prijs/kwaliteit:

Zeker niet te veel voor wat je in ruil krijgt. Het is een goedgevuld potje waar je telkens maar een klein beetje van nodig hebt.

Textuur/geur:

Het masker heeft een superzachte bloemengeur. De textuur is het best te omschrijven als een stroperige balsem met ultrafijne korreltjes.

Pluspunten:

Het masker exfolieert de huid op een milde manier en is dus geschikt voor gevoelige huidjes. De ultrafijne korreltjes zijn bijna niet waar te nemen en zorgen ervoor dat dode huidcellen worden verwijderd zonder dat mijn huid geïrriteerd raakt. Na het exfoliëren heb ik vaak last van roodheid, maar dat was bij dit product niet het geval. Mijn huid voelde nadien superzacht aan en de verzorgingsproducten die ik erna smeerde, werden beter geabsorbeerd. Ik ben zo dol op de zachte bloemengeur dat ik af en toe het potje opendraai gewoon om er even aan te ruiken.

Minpunten:

Ik moest even wennen aan het opwarmende gevoel omdat ik eerder hou van verkoelende maskers, maar dat is slechts een klein detail.

Zou ik het opnieuw kopen:

Ja.

Testervaring:

Je brengt het product aan op een droge, gereinigde huid en masseert het in gedurende een minuut. Je voelt de balsem opwarmen op de huid. Ik moest even wennen aan dat warme gevoel en dacht eerst dat mijn huid nogal intens reageerde, maar dat bleek dus niet het geval. Zodra ik wist dat het warme gevoel normaal was, vond ik het best fijn. Je laat het product nog een half minuutje inwerken en dan spoel je het goed af met lauw water. Mijn huid voelde daarna schoon en niet trekkerig aan.

Clarifying Mineral Mask – € 15,90 – Jowaé, bij de apotheek en parafarmacie.

Lees meer beautyreviews:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.