Home Beauty Flair Beauty testteam Flair Beauty testteam: Just Kissed Lip Plumper van jane iredale

Flair Beauty testteam: Just Kissed Lip Plumper van jane iredale

'Dit is voortaan mijn favoriete lipproduct om elke ochtend te gebruiken.'

Beautyvlogger Charlotte (26) heeft een onvoorwaardelijke liefde voor warme oogschaduwkleuren en voert een eeuwige zoektocht naar de meest ‘onzichtbare’ foundation. Ze heeft meer lipsticks dan kledingstukken en staat bij vriendinnen bekend als aanspreekpunt voor gratis beautyadvies.

Just Kissed Lip Plumper van jane iredale: 9/10


Prijs/kwaliteit:

Niet echt goedkoop, maar een terechte prijs.

Textuur/geur:

Ik vind de geur he-mels. Een mix van fris, fruitig en lichtjes kruidig.

Pluspunten:

De Lip Plumper doet mijn lippen er in enkele seconden tijd voller en gezonder uitzien. De tint die ik uitprobeer heet ‘Paris’, en is net zoals de andere tinten vrij transparant, waardoor hij veel makkelijker onderweg (lees: in de auto) aan te brengen is dan een gewone lipstick. Glossy is de finish zeker niet, maar je lippen krijgen er wel een mooi glansje van. Heel belangrijk: hij is totaal niet plakkerig, maar voelt romig aan op de lippen.

Minpunten:

Zowel de tint als het plumping effect vervagen na een tijdje. Wil je het de hele dag behouden, dan moet je wel enkele keren opnieuw aanbrengen. Al is dat maar een kleine moeite.

Zou ik het opnieuw kopen:

Ja! Verwacht geen wonderen van lip plumping-producten, je lippen worden er niet écht dikker van maar krijgen wel een voller uitzicht doordat het bloed er beter doorstroomt. Als je zoals ik weinig pigment hebt in je lippen kan dat soms voor een nogal ‘flets’ effect zorgen. Dit is daarom voortaan mijn favoriete lipproduct om elke ochtend te gebruiken. Het maakt je lippen wakker en geeft ze een subtiel tintje zonder dat het opvalt.

Just Kissed Lip Plumper – € 26 – jane iredale, bij Parfuma.

Lees meer beautyreviews:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.