Home FASHION & BEAUTY Beauty Model Emily Ratajkowski zweert bij deze betaalbare cleanser

Model Emily Ratajkowski zweert bij deze betaalbare cleanser

Op ons verlanglijstje!

Photonews

Maybe she’s born with it, maar misschien heeft ze gewoon goed gesmeerd. De meeste modellen hebben allemaal een piekfijn huidje, maar meestal krijgen ze die niet vanzelf. Model Emily Ratajkowski verklapt alvast wat haar favoriete cleanser is en die pas perfect bij ons budget!

Wij zijn steeds op zoek naar de favoriete beautyproducten van de celebs. Want als het goed genoeg is voor Kim Kardashian, Meghan Markle en bijvoorbeeld Taylor Swift dan is het zeker ook goed voor ons, toch? Wij waren dan ook heel blij om te horen dan model Emily Ratajkowski haar gezicht reinigt met een heel betaalbare cleanser.

In een interview met Coveteur heeft het model verklapt hoe ze haar gezicht reinigt voor ze gaat slapen. Het totale prijskaartje van haar beautyroutine komt op zo’n 700 euro, maar gelukkig gebruikt ze niet alleen dure producten.

‘Hoe druk mijn dag ook geweest is, ik neem altijd de tijd om mijn huid te verzorgen. Eerst verwijder ik mijn make-up, vervolgens ga ik exfoliëren en nadien kijk ik wat mijn gelaat nog nodig heeft.’ Daarnaast vertelt ze ook nog dat ze op dagelijkse basis de Ultra Facial Cleanser van Khiel’s gebruikt. ‘Als mijn huid er goed uitziet, pak ik altijd deze reiniger van Kiehl’s. Ideaal als je niet veel nodig hebt en geen hopen product wil gebruiken’.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.