Home FASHION & BEAUTY Beauty WAUW: het Elements Eyeshadow Palette van Urban Decay is hun mooiste palet...

WAUW: het Elements Eyeshadow Palette van Urban Decay is hun mooiste palet tot nu toe

Op ons verlanglijstje!

Van het Naked Palette moeten we binnenkort voorgoed afscheid nemen, maar om ons te troosten, hebben ze bij Urban Decay al een nieuwe lancering voor ons in petto. Gisteren heeft het merk namelijk het Elements Eyeshadow Palette voorgesteld, en wat ziet dat er prachtig uit!

Het Elements Eyeshadow Palette bestaat uit 19 verschillende tinten. Zo bevat het palet acht metallic kleurtjes, drie matte oogschaduwtinten en nog eens acht glitterende kleuren. Last but not least is er de kleur ‘Luna’, een glanzende witte tint. Omdat het palet zowel matte als glanzende tinten bevat, kan je er oneindig mee experimenteren, maar daarnaast vind je er ook tal van verschillende kleuren in terug. Zo heb je enkele warme bruintinten, maar wie eerder fan is van een ooglook met koele tinten, kan kiezen voor bijvoorbeeld paars.

Elements Eyeshadow Palette

Naast de oogschaduwkleuren zelf is ook de verpakking van het palet buitenaards mooi. Voor het ontwerp van het Elements Eyeshadow Palette liet het merk zich inspireren door de melkweg. Zo is de witte higlighterkleur ‘Luna’ het centrum van het universum en draaien alle andere kleurtjes daarrond.

Het is bovendien niet de eerste keer dat Urban Decay zich laat inspireren door onze sterrenhemel. Zo brachten ze in 2016 het Moondust Eyeshadow Palette uit, een oogschaduwdoosje met acht tinten die ook nog eens apart verkocht worden.

Details over hun nieuwste creatie zijn voorlopig nog schaars. Over de prijs is momenteel nog niets bekend, maar het palet zou op 10 september gelanceerd worden in de Verenigde Staten. Met een beetje geluk komt het nog voor de feestdagen (we said it) onze richting uit, want wij hebben alvast een paar partylooks in gedachten.

Nog meer lezen over Urban Decay:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.