Home FASHION & BEAUTY Beauty ZIEN: dit zijn de campagnebeelden van de L’Oréal x Balmain-lipstickcollectie

ZIEN: dit zijn de campagnebeelden van de L’Oréal x Balmain-lipstickcollectie

Wij werden omvergeblazen, want: zo mooi!

lippenstift
Instagram: lorealmakeup

In mei wisten we jullie te vertellen dat L’Oréal samen met Balmain een lipstickcollectie op de markt brengt. Binnen enkele weken is het ein-de-lijk zover en ligt de collab in de winkels, maar ondertussen staren wij nog even naar de prachtige campagnebeelden die beide merken zonet vrijgegeven hebben.

We hebben al een kleine preview van de collab gekregen, en die zag er alvast prachtig uit. De lipsticks bestaan uit erg uiteenlopende tinten en hebben voornamelijk een matte finish. Nu hebben L’Oréal en Balmain de campagnebeelden op ons losgelaten, en wij sprokkelen meteen al onze euro’s samen. De beelden zien er ontzettend stijlvol uit, dus wij hebben het voorgevoel dat de collectie zelf net zo chic zal zijn.

Lipstick heaven

De L’Oréal x Balmain-lipstickcollectie bestaat uit twaalf verschillende tinten, die opgedeeld zijn in drie categorieën, namelijk Rock, Couture en Glamazone. Er zitten enkele klassieke nudetinten bij, maar de durvers onder ons kunnen bijvoorbeeld ook kiezen voor een donkergroene lippenstift.

De lijn wordt officieel voorgesteld op 1 september tijdens Paris Fashion Week en zal kort daarna verkrijgbaar zijn. We can’t wait!

Lees ook: