Home FASHION & BEAUTY Beauty BRR: deze make-uplook is er eentje voor de durvers onder ons

BRR: deze make-uplook is er eentje voor de durvers onder ons

Gelukkig hebben we nog een dikke maand om te oefenen...

Halloween
Instagram: mimles

Halloween is coming up en daar hoort natuurlijk een aangepaste make-uplook bij. Ga jij op 31 oktober ergens griezelen en ben je nog op zoek naar een origineel idee? Dan kan je vast wat inspiratie opdoen bij Mimi Choi en haar indrukwekkende creaties.

Mimi Choi maakt geen alledaagse make-uplooks, maar ze is gespecialiseerd in 3D-kunstwerkjes en in optische illusies. Een van haar laatste creaties is zo indrukwekkend en de look is bovendien perfect voor Halloween. Enig nadeel? We zullen hier nog serieus op moeten oefenen, want het uiteindelijke resultaat maak je niet in 1-2-3.

Op het eerste zicht lijkt het op een soort van masker, maar Mimi heeft dit enkel en alleen met make-up gecreëerd.  Héél indrukwekkend als je het ons vraagt! De make-upartiest is voor deze Halloweenlook de mosterd gaan halen bij Salvador Dali en het surrealisme.

Het is bovendien niet de eerste keer dat ze deze kunststroming als inspiratiebron gebruikt. Zo heeft ze een tijdje geleden zich gebaseerd op het kunstwerk ‘The Persistence of Memory’ van Dali. Zo cool!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.