Home FASHION & BEAUTY Beauty Benefit komt met een nieuwe foundation, en de verpakking is te schattig

Benefit komt met een nieuwe foundation, en de verpakking is te schattig

Hier worden wij instant vrolijk van.

Benefit
Instagram: trendmood1

Benefit Cosmetics heeft nog maar net de BADgal BANG!-mascara gelanceerd, of het merk komt al met een nieuw beautyproduct op de proppen. Maak kennis met Hello Happy, hun nieuwe foundation inclusief überschattige verpakking.

Op het Instagramaccount van @trendmood1 kan je de nieuwe foundation van Benefit Cosmetics al bewonderen. Het product zou een lichte tot gemiddelde dekking beloven en zou verkrijgbaar zijn in 12 verschillende tinten. Het nieuws werd nog niet bevestigd door het make-upmerk zelf, maar alleen al van de verpakking worden wij behoorlijk vrolijk.

Hello Happy

De foundation heeft een rechthoekige verpakking. Redelijk basic, maar het is vooral de felroze dop die onze aandacht weet te trekken. Verder zie je nog een lachend gezichtje inclusief ogen in de vorm van een hartje. Te cute, toch? Het product kreeg van Benefit alvast de toepasselijke naam Hello Happy.

De Instagramfoto kreeg in korte tijd al meer dan 10.000 likes en honderden comments. Veel mensen waren enthousiast dat het merk een foundation met een lichte dekking lanceert. Ideaal voor de zomer! Alleen het beperkte aantal tinten kon op enige kritiek rekenen. Benefit moet het nieuws nog bevestigen, maar volgers hadden alvast op een dertigtal tinten gehoopt.

Wanneer en of de foundation ook bij ons verkrijgbaar zal zijn, is voorlopig niet geweten. Wel werd de foto genomen in Spanje, dus wij zijn alvast hoopvol dat hun nieuwste lancering binnenkort ook bij ons te koop zal zijn.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.