Home FASHION & BEAUTY Beauty VIDEO: redactrice Sandie probeerde de brow styling van Benefit Cosmetics uit

VIDEO: redactrice Sandie probeerde de brow styling van Benefit Cosmetics uit

En hun National Brow Artist Jessika vertelt hét geheim van de perfecte wenkbrauwen

wenkbrauwen
Flair

Wenkbrauwen zijn anno 2017 nog steeds enorm belangrijk (Thanks, Cara!), maar hoe zorg je ervoor dat je brows écht on fleek zijn? Wij gingen langs bij Benefit Cosmetics voor een wenkbrauwbehandeling en kregen van hun national brow artist Jessika nog enkele handige tips and tricks mee naar huis.

Wij gingen onlangs op bezoek bij Benefit Cosmetics in Amsterdam om er enkele nieuwigheden te leren kennen en waren he-le-maal onder de indruk. Redactrice Sandie mocht een wenkbrauwbehandeling uitproberen en kreeg nadien de kans om hun national brow artist enkele vraagjes te stellen over de huidige trends op vlak van wenkbrauwen. Check snel onderstaand filmpje om het resultaat te zien!

Brows on fleek

Bij Galeria Inno kon je reeds terecht bij Benefit Cosmetics om je wenkbrauwen te laten doen, maar sinds deze maand kan je ook naar een specifieke stijl vragen. Zo heb je de feathered brows die momenteel erg trendy zijn. Verder heb je de bold & angular brows die iets opvallender zijn, de straight brow à la Kendall Jenner en last but not least: de natural brows.

En er is nog meer nieuw bij Benefit Cosmetics. In september lanceren ze hun Foolproof Brow Powder, maar wij kregen de kans om het wenkbrauwproduct al een keertje uit te proberen. Het verdict? Het product heeft zijn naam niet gestolen, want het is ontzettend makkelijk om aan te brengen. Je brows zien er meteen een stuk voller uit en het resultaat blijft een hele dag mooi. Wij zijn fan!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.