https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home FASHION & BEAUTY Beauty AHA: er komt binnenkort ook een concealer van deze populaire budgetfoundation

AHA: er komt binnenkort ook een concealer van deze populaire budgetfoundation

En ook dit exemplaar zal lekker betaalbaar zijn!

Afgelopen zomer was iedereen wild van de Can’t Stop Won’t Stop-foundation van NYX. De fond de teint was niet alleen lekker betaalbaar, maar je kon ook kiezen uit meer dan 45 (Eat that, Fenty Beauty) verschillende tinten. Na het grote succes heeft het make-upmerk dan ook besloten om in hetzelfde gamma een concealer uit te brengen en daar kunnen wij alleen maar blij van worden.

Samen met YouTuber Alissa Ashley heeft NYX de Can’t Stop Won’t Stop-foundation op de markt gebracht. De laatste tijd lanceren merken hun foundations in meer en meer verschillende tinten en daar hebben ze ook bij NYX Cosmetics een voorbeeld aan genomen. Zo kan je uit maar liefst 45 verschillende kleuren kiezen.

Succesverhaal

De formule – die belooft om niet op je kleren af te gaan – is zo populair dat het merk ervoor gekozen heeft om meteen ook een concealer uit te brengen. De Can’t Stop Won’t Stop Contour-concealer voelt volgens de productomschrijving erg licht aan op je huid. Daarnaast gaat hij imperfecties camoufleren, je huid oplichten en kan je hem gebruiken om te contouren. Net zoals de fond de teint is hij erg dekkend en zorgt hij voor een matte finish.

Ook hier introduceert NYX een uitgebreid aanbod aan kleuren, want je kan kiezen uit maar liefst 24 tinten. Wel zal je nog eventjes geduld moeten hebben. De lancering staat namelijk pas gepland voor januari 2019.

Lees ook: