https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home FASHION & BEAUTY Beauty WOW: de nieuwe foundation van NYX Cosmetics verschijnt in maar liefst 45...

WOW: de nieuwe foundation van NYX Cosmetics verschijnt in maar liefst 45 verschillende tinten

Bovendien is hij ook lekker betaalbaar!

NYX Cosmetics
Instagram: nyxcosmetics

De juiste foundationkleur vinden die perfect past bij je eigen huidskleur? Het is geen makkelijke opgave. Daarom brengen make-upmerken steeds meer verschillende tinten op de markt. Rihanna gaf met Fenty Beauty alvast het goede voorbeeld door 40 (!) kleuren op de markt te brengen, en bij NYX doen ze er nu nog een schepje bovenop. Hun Can’t Stop, Won’t Stop-foundation is namelijk beschikbaar in maar liefst 45 verschillende kleurtjes. Nice job, guys!

Een van de grootste struggles op make-upvlak is ongetwijfeld de juiste foundation vinden. Eerst en vooral moet je de juiste formule kiezen, maar ook de kleur is van cruciaal belang. Zo wil je niet dat die te licht of te donker is, maar moet je ook naar de juiste ondertoon kijken. Last but not least moet het product ook overeenkomen met de kleur van je hals. Een hele opgave, dus. Daarom is het belangrijk om voldoende keuzes te hebben, en daar hebben we laatste maanden veel verandering in gezien bij verschillende merken.

Rihanna was met haar Fenty Beauty een van de eerste merken om zo’n groot aanbod aan foundationtinten op de markt te brengen. Het enige nadeel hier is dat je de producten enkel online kan bestellen, waardoor je eigenlijk nog altijd moet gokken. Gelukkig hebben ze ook bij NYX Cosmetics de boodschap begrepen. Samen met YouTuber Alissa Ashley hebben ze namelijk een campagne opgezet om hun nieuwe foundation voor te stellen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Can’t Stop, Won’t Stop

Can’t Stop, Won’t Stop is een vloeibare foundation die een langhoudend effect belooft. Naast een matte finish staat er op de verpakking ook te lezen dat het product niet vlekt op je kleren. Zo hoef je je geen zorgen te maken om vervelende vlekken op je favoriete T-shirt. Maar het beste nieuws is dat de foundation beschikbaar zal zijn in 45 verschillende tinten, variërend van heel licht tot heel donker.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De foundation komt volgende maand uit in de Verenigde Staten. Normaal gezien zou hij vanaf september in Europa te verkrijgen zijn. Op Twitter kan men alvast niet wachten om de nieuwe lancering van NYX Cosmetics uit te proberen. ‘Eindelijk een foundation die in meer donkere dan lichte kleuren bestaat’ of ‘Ik ben ontzettend enthousiast over dit product, en het is ook zo betaalbaar’ zijn slechts enkele van de reacties.

Lees ook: