Home FASHION & BEAUTY Beauty Back to work? Dit heb jij nodig voor een succesvolle start

Back to work? Dit heb jij nodig voor een succesvolle start

Shop je Yves Rocher-kit deze week met serieuze korting bij Flair.

Geen frisse start zonder een frisse huid. Wij vertellen je wat je nodig hebt om van dit nieuwe werk- of schooljaar het mooiste ooit te maken. En jij hoeft alleen maar af te vinken.

1 / 9
Wallen? Waar?
Vind je ritme
Maandag maskerdag
Geknipt voor de job
Opfleuren mag
(Oog)opslag
Anti-panda
Spray to impress
Was alles weg
Wallen? Waar?
Wallen? Waar?

Geen betere manier om walletjes of donkere kringen weg te werken dan met een kleurcorrigerende stift. Gebruik een gele corrector om blauwpaarse kringen onder je ogen te neutraliseren en oranje om bruine walletjes of pigmentvlekken aan te pakken. Groen maakt dan weer komaf met rode vlekjes en littekens.

Color Corrector (keuze uit 4 kleuren: groen, paars, geel of oranje) – € 11,90.

Vind je ritme
Vind je ritme

Lange zomeravonden, dansen tot in de vroege uurtjes of misschien wel een reis naar een ver land. De afgelopen maanden hebben geen goede invloed gehad op je slaapritme. Breng opnieuw structuur in je slaapritueel zodat je fris en monter aan dat nieuwe werkjaar begint.

Maandag maskerdag
Maandag maskerdag

Las een vaste dag per week in om een gezichtsmaskertje aan te brengen. Waarom niet op maandag? Geen betere manier om tegen jezelf te zeggen: ‘Proficiat, de eerste dag heb je al overleefd.’

Mix & match masker of peeling (keuze uit 4) – € 3,95.

Geknipt voor de job
Geknipt voor de job

Overweeg je al een tijdje een nieuw kapsel, dan is nú het moment om de knoop door te hakken. Een nieuw seizoen komt eraan, dus laat je inspireren door de najaarstrends en blaas iedereen omver met een nieuwe, verrassende look.

Opfleuren mag
Opfleuren mag

Een krachtige, zelfverzekerde uitstraling begint bij verzorgde handen. Kies een kleurtje dat bij jou en je favoriete werkoutfit past. En laat je vooral niet misleiden door de herfst die eraan komt. Hoe meer kleur, hoe beter!

Nagellak (keuze uit 10 kleuren) – € 5,90.

(Oog)opslag
(Oog)opslag

Je beste kompaan op het werk? Een betrouwbare mascara. Eentje die stress, zweet en tranen doorstaat en je de hele dag door een krachtige blik geeft.

Anti-panda
Anti-panda

Al je oogmake-up – ja, ook de meest hardnekkige – verwijderen voor het slapengaan doe je met deze supersnelle oogmake-upremover. Bye bye, panda eyes.

Express oogmake-upremover – € 6,90.

Spray to impress
Spray to impress

Hoe je écht een blijvende indruk nalaat? Met een lekker geurtje, natuurlijk. Het juiste parfum past niet alleen goed bij je, het werkt ’s morgens ook als mood booster wanneer je even een duwtje in de rug nodig hebt. Beter dan een kop koffie!

Was alles weg
Was alles weg

Een zuiverende douche op het einde van een drukke dag kan wonderen doen voor je gemoedstoestand. Deze micellaire shampoo wast alle vuilrestjes weg en beschermt je lokken tegen vervuilende deeltjes in de lucht.

Micellaire anti-pollution shampoo – € 5,90.

ACTIE: scoor nu jouw Back to Work-kit van Yves Rocher voor maar € 12,90 i.p.v. € 34,55

Scoor nog snel jouw Back to Work-kit van Yves Rocher, met 5 leuke producten voor maar € 12,90 i.p.v. € 34,55. Je vindt een bonnetje met unieke code op de Flair van deze week. Meer info vind je hier.