https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home FASHION & BEAUTY Beauty Baby botox is de allernieuwste trend in Hollywood

Baby botox is de allernieuwste trend in Hollywood

Het is gelukkig niet wat jullie denken!

Shutterstock

De meest recente hype in Hollywood is baby botox. Gelukkig hoef je de naam niet letterlijk te nemen. Het is geen antirimpelinspuiting voor baby’s, maar gewoon een lichte vorm van botox.

We krijgen al van jongs af aan de raad om onze huid goed te verzorgen om later een nog even rimpelloos velletje te hebben als op ons twintigste. Veel meisjes beginnen dan ook al met het smeren van een dag- en nachtcrème als ze nog op de schoolbanken zitten.

Verouderingsproces

Het verouderingsproces tegenaan, je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen volgens het merendeel van de vrouwen – en een pak mannen. Toch fronsten we onze wenkbrauwen even toen we de naam baby botox hoorden. Gelukkig dekt de naam de lading niet, het zijn geen botoxinjecties voor baby’s. Thank god! Het gaat om een lichte vorm van botox voor volwassenen.

Kleine dosis

Botox heeft het vervelende effect dat je gezicht er soms nogal uitdrukkingsloos van wordt. Met deze baby botox kan je gelaat wel nog op een natuurlijke manier bewegen. De chirurgen spuiten namelijk een veel kleinere dosis van het antirimpelmiddel in je vel. Het nadeel is dat het effect niet zo lang blijft als bij een normale botoxinjectie. Als je je echt stoort aan die lijntjes in de spiegel, zal je dus vaker moeten langsgaan bij de dokter.

Hollywood

Baby botox zou heel populair zijn bij acteurs en actrices in Hollywood. Zij willen er altijd goed uitzien op het grote scherm en schuwen een bezoek aan de plastische chirurg bijgevolg niet. Maar het is natuurlijk van cruciaal belang dat we als kijkers hun emoties kunnen aflezen van hun gezicht. Een volgespoten botoxgelaat brengt dat in gevaar en daarom kiezen ze meer en meer voor de baby botox.

Lees ook: