Home FASHION & BEAUTY Fashion YES: we kennen eindelijk het adres van de eerste Belgische Anna+Nina-winkel

YES: we kennen eindelijk het adres van de eerste Belgische Anna+Nina-winkel

Vermoedelijk kunnen we vanaf midden november onze spaarrekening in de winkel plunderen.

© Anna + Nina

Eerder dit jaar kregen we heugelijk nieuws: het Nederlandse juwelenmerk Anna+Nina liet namelijk weten dat het eind dit jaar een winkel zou openen in ons land. Een van de oprichtsters verklapte toen al dat ze hun eerste Belgische zaak in Antwerpen zouden openen, maar meer konden ze ons nog niet vertellen. Tot nu!

Het Nederlandse juwelenlabel bestaat intussen vijf jaar en staat bekend om zijn sierlijke juwelen, handige kantoorartikelen, schattige decoratiespullen en modieuze kledingstukken. De twee Nederlandse vriendinnen die Anna+Nina uit de grond stampten, haalden hun inspiratie uit het verre en exotische Azië en verrasten ons eerder dit jaar met het nieuws dat ze een winkel in België zouden openen.

We moeten momenteel nog steeds naar Amsterdam trekken of achter onze computer gaan zitten om de o zo mooie collectie te bewonderen en onze favoriete items in ons winkelmandje te gooien. Maar iets zegt ons dat we niet al te lang meer op de eerste Belgische winkel van Anna+Nina moeten wachten.

Via hun Instagram Stories kwamen we vandaag namelijk eindelijk te weten waar de winkel zal openen. We wisten al dat die zich ergens in Antwerpen zou bevinden en nu ontdekten we ook waar: Oever 6 in Antwerpen. Wanneer de deuren van de winkel voor het eerst zullen openen, is wel nog een raadsel. Wat we al weten, is dat naildesigner ‘Anouk Nailed It’ op 10 november in de zaak aanwezig zal zijn om de nagels van de eerste klanten te verzorgen en de Belgische Anna+Nina-winkel ‘ergens midden november’ officieel zal openen.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.