Home FASHION & BEAUTY Fashion YES: Nederlandse Anna+Nina krijgt eindelijk winkel in ons land

YES: Nederlandse Anna+Nina krijgt eindelijk winkel in ons land

Anna+Nina is al jaren een must visit tijdens tripjes naar Amsterdam, maar binnenkort kunnen we de hippe winkel ook in België bezoeken!

Anna+Nina

Anna+Nina opent eind dit jaar een winkel in Antwerpen. Dat zegt een van de oprichtsters in een interview met Ecommerce News. Eindelijk hoeven Belgische fans van het juwelenlabel – wij, dus – zich niet langer tot Amsterdam of het internet te richten.

Vijf jaar nadat het Nederlandse Anna+Nina door twee vriendinnen werd opgericht als een juwelenmerk geïnspireerd op de exotische sfeer van Azië, begint het aan een buitenlandse expansie. Ondertussen bestaat de collectie uit veel meer dan sieraden. Accessoires, interieur, kantoorartikelen en zelfs kleding: je vindt het allemaal in de drie Amsterdamse Anna+Nina-winkels, op de webshop en bij meer dan 300 retailers, waaronder De Bijenkorf. Tegen eind 2019 kan je de items dus ook shoppen in hun eigen Antwerpse winkel.

Opgelet als je een winkel van Anna+Nina binnenwandelt of naar de shop surft, want je krijgt gegarandeerd een acute aanval van hebberigheid. Onderstaande greep uit de collectie bekijk je dan ook op eigen risico!

1 / 6
Oorringen ‘Multiring’
Armband
Oorringen ‘Amour’
Kussen
Pyjamashort
Badpak
Oorringen ‘Multiring’
Oorringen ‘Multiring’

€ 39,95 – De Bijenkorf

Armband
Armband

€ 69,95 – De Bijenkorf

Oorringen ‘Amour’
Oorringen ‘Amour’

€ 39,95 – De Bijenkorf

Kussen
Kussen

€ 29,95 – Anna+Nina

Pyjamashort
Pyjamashort

€ 29,95 – De Bijenkorf

Badpak
Badpak

€ 89,95 – De Bijenkorf

Meer modenieuws: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.