Home FASHION & BEAUTY Alexa Chung geeft modetips

Alexa Chung geeft modetips

Tommy Hilfiger
Als er één stijlicoon is van wie we de hersenpan wel eens zouden willen uitpluizen op zoek naar stijladvies en gouden combitips, dan wel Alexa Chung. Blijkbaar zijn ze bij Tommy Hilfiger net zo'n fan van de Britse it-girl als wij, want Miss Chung mag zich de komende maanden ambassadrice van de womenswear van Tommy noemen. In die hoedanigheid zal ze op de website haar favo stuks uitkiezen, een persoonlijke kijk op mode geven en behind-the-scenes goss delen, jochei!

Alexa ChungDe tips van Alexa kan je binnenkort maandelijks lezen op Tommy.com onder de noemer Shake up your wardrobe, maar in afwachting lichten we al een tipje van de Chanel-sluier:

  • Alexa over haar stijl: "Ik zou mijn stijl oxymoronic noemen: vol tegenstellingen en humor. Streng casual. Mannelijk én vrouwelijk. Seksloos op een sexy manier."
     
  • Over haar favo jas, de oversized mantel met ruitjes van Tommy Hilfiger: "Deze jas is mijn droom, ik zou 'm zo van iemands rug stelen als ik 'm op straat zag. Je kan hem op een broek dragen, maar even goed op een kort jurkje met knielaarzen."
     
  • Over rolkraagjes: "Warm, luxueus en cosy: een rolkraag houdt je knus én maakt je cool."

Hou de website en social media van Tommy in de gaten voor Alexa's stijlvolle take-over!

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.