Home FASHION & BEAUTY AHA: zo komt Chrissy Teigen aan haar perfecte glowy huid

AHA: zo komt Chrissy Teigen aan haar perfecte glowy huid

Get the look!

@teenvybeja op Instagram
We love Chrissy Teigen om haar brutale eerlijkheid, haar scherpe mopjes (meestal gericht naar hubby John) én haar eeuwige dewy glow. Maar die befaamde gloed kunnen we nu ook zelf creëren!

Chrissy Teigen is – wat ons betreft – de queen van de glowy skin. Zowel op het red carpet als ernaast is het model van een gezonde gloed voorzien. Chrissy heeft altijd en overal een stralende huid, zonder er vettig of als een shimmerende discoball uit te zien. Maar hoe?

 

A photo posted by Us Weekly (@usweekly) on

Lucky us, want Chrissy's make-upartist Mary Phillips deed dé tip uit de doeken. Op Instagram deelde Mary de producten die ze gebruikte voor Chrissy's Golden Globes-look.

 

A photo posted by Mary Phillips (@1maryphillips) on

Opvallend: één van de producten die Mary gebruikte, is nog niet te koop. En laat net dat product nu verantwoordelijk zijn voor Chrissy's glamoureuze glow. Cosmeticamerk Becca – vooral bekend om hun heerlijke highlighters – brengt binnenkort Soft Light Blurring Powders op de markt (een beetje gelijkaardig aan de Lighting poeders van Hourglass), en dat zijn de poeders die we moeten hebben! De Soft Light Blurring Powders liggen helaas nog niet in de winkels, maar als dat wel het geval is, hoor je het als eerste van ons.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.