Home FASHION & BEAUTY Beauty De 5 lipsticktrends die je dit najaar zeker zal willen uitproberen

De 5 lipsticktrends die je dit najaar zeker zal willen uitproberen

Niet moeilijk en budgetproof.

Waarom wij helemaal wild worden van deze lipsticktrends? Omdat ze subtiel zijn en toch superflatterend, omdat ze ons niet veel kosten én omdat je er geen gevorderde make-upexpert voor moet zijn om ze zelf te kunnen creëren. De basis voor al deze trends zijn goed verzorgde en gehydrateerde lippen.

1 / 5
1. Deppen, deppen, deppen
2. Klassiek rood met een twist
3. Om ter meest glans
4. Monochrome nude
5. Naturel 2.0
1. Deppen, deppen, deppen
1. Deppen, deppen, deppen

Een tijdje geleden waren sterk afgelijnde lippen in een felle kleur, bijvoorbeeld fuchsia, erg populair. Dit najaar doen we alles weer iets subtieler, maar dat wil niet zeggen dat je die felle lipstick niet alsnog kan opgebruiken. Je kan hem immers perfect gebruiken als lip stain. Neem wat lipstick op je vingertop en dep de kleur centraal op je boven- en onderlip. Vervaag naar buiten toe voor een ‘just kissed’-effect.

Ultimate Matt Lipstick ‘Pink Pleasure’ – € 3,99 – Catrice, bij Kruidvat.

2. Klassiek rood met een twist
2. Klassiek rood met een twist

Als de klassiek rode lipstick ooit al is weggeweest, dan is hij nu helemaal terug. Vooral rode lippen met een oranje ondertoon worden dit najaar erg populair. Hou de rest van je make-uplook neutraal of combineer met een gitzwarte cat eye.

Ultimate Colour ‘Watch The Sunset’ – € 3,99 – Catrice, bij Kruidvat.

3. Om ter meest glans
3. Om ter meest glans

Lipgloss maakte vorig jaar al een comeback en nu doen we er nog een schepje bovenop. Hoe meer je lippen het licht opvangen, hoe beter. Lipgloss met schitterende glitterpigmenten zijn momenteel talrijk aanwezig in de winkelrekken. Met of zonder kleurtje, één enkel laagje of boven op je favoriete lipstick.

Prisma Lip Glaze – € 3,99 – Catrice, bij Kruidvat.

4. Monochrome nude
4. Monochrome nude

Je lipstick matchen met je oogschaduw is hotter than ever en dan zeker als het om een beige of matbruine tint gaat. Als je echt all the way wil gaan (en niet te veel geld wil uitgeven) kan je zelfs voor beide stappen hetzelfde product gebruiken. Een matbruine lipstick werkt prima als crèmeoogschaduw. Een beetje op je vingertop nemen en zachtjes op je bewegende ooglid deppen.

Matt Lover Lipstick Pen ‘Let’s Go To Marrakesh – € 4,99 – Catrice, bij Kruidvat.

5. Naturel 2.0
5. Naturel 2.0

Waarschijnlijk de simpelste en tegelijk meest flatterende trend van het moment: je eigen lipkleur, maar dan net iets intenser. Daar zet je nog een natuurlijke, bijna ‘vette’ glans over die je enkel en alleen kan verkrijgen met een ultravoedende lippenbalsem of lipolie. Het kan zelfs nóg makkelijker: met een lippenbalsem die je lippen verzorgt én tegelijk een subtiel tintje bevat.

Dewy-ful Lips Conditioning Lip Butter – € 3,99 – Catrice, bij Kruidvat.

Deze week krijg je bij Flair een gratis Ultimate Stay-lippenstift van Catrice, exclusief bij jouw Press Shop, Relay of Hubiz-winkel naar keuze. Een overzicht van de winkels vind je hier.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.