Home FASHION & BEAUTY Beauty Dit zijn onze 5 favoriete make-uptrends voor de herfst

Dit zijn onze 5 favoriete make-uptrends voor de herfst

Op de make-upworkshop van #FlairFriyay nu vrijdag in het Waasland Shopping Center ontdek je dat de trends je weinig moeite of geld kosten!

Allemaal goed en wel, die inspirerende beautylooks op de catwalk. Maar moet je dan élk seizoen een volledig nieuw toilettasje samenstellen? Tuurlijk niet. Op de make-upworkshop van #FlairFriyay in het Waasland Shopping Center ontdek je dat de trends je weinig moeite of geld kosten.

1 / 5
1. Ton sur ton
2. Rood = altijd goed
3. Streepje kleur
4. Puur natuur
5. Laat maar shinen
1. Ton sur ton
1. Ton sur ton

Beige of matbruine ogen is onze favoriete day-to-day look voor het najaar. Een subtiele, maar ultraflatterende look die je gewoon creëert met wat je in huis hebt: een matte bronzer, terracotta blush of matbruine lipstick. Ze doen het allemaal prima als oogschaduw en je kan ze gewoon aanbrengen met je vingertop. Snel én goedkoop.

Suede Matte Lipstick ‘Free Spirit’ – € 9,30 – NYX Professional Makeup, verkrijgbaar bij Di.

2. Rood = altijd goed
2. Rood = altijd goed

Als een klassiek rode lipstick een van de enige lipproducten is waarin jij ooit hebt geïnvesteerd, heb je geluk. Haal hem dit najaar maar uit de kast, want knalrode lippen zijn helemaal terug.

Liquid Suede ‘Kitten Heels’ – € 8,30 – NYX Professional Makeup, verkrijgbaar bij Di.

3. Streepje kleur
3. Streepje kleur

Teken een lijntje dicht tegen je wimperrand of zet je volledige bewegende ooglid aan met een opvallende kleur naar keuze. Tip: een oogschaduwstick werkt snel en nauwkeurig.

Jumbo Eye Pencil ‘Kobalt’- € 6,20 – NYX Professional Makeup, verkrijgbaar bij Di.

4. Puur natuur
4. Puur natuur

Naturel is in, dekking is out. Als je je huid wil egaliseren met een laagje foundation, doe het dan met een vederlicht product. Of ga écht back to basics en beperk je tot een laagje primer die je huid complementeert, zonder meer. Smeer een primer die extra glow geeft als je een droge huid hebt of eentje die matteert en je poriën verkleint als je eerder een vet velletje hebt. Breng de primer aan boven op je dagcrème, verdeel over je volledige gezicht en ‘duw’ hem in je huid met je vingertoppen.

Angel Veil Primer – € 16,70 – NYX Professional Makeup, verkrijgbaar bij Di.

5. Laat maar shinen
5. Laat maar shinen

De regel voor highlighter is: alles kan en alles mag, maar vermijd de plekjes die je net niet wil benadrukken. De mooiste punten om te highlighten zijn je jukbeenderen, neusbrug, onder de wenkbrauwen en op je cupidoboogje. Dep ook een beetje centraal op je lippen voor een optisch voller effect.

Born To Glow Highlighter – € 10,40 – NYX Professional Makeup, verkrijgbaar bij Di.

Vier vrijdagavond samen met Flair #FlairFriyay in het Waasland Shopping Center. Doe mee aan de make-upworkshop en ga naar huis met de geheime tips & tricks van de pro’s.

Lees ook: