Home FASHION & BEAUTY 15 problemen die alleen meisjes met een pony kennen

15 problemen die alleen meisjes met een pony kennen

 
Soms ligt hij perfect zonder er iets aan te doen. Maar even vaak zou je hem het liefst van al helemaal kortknippen tot tegen je voorhoofd. Dit zijn enkele van de dagelijkse struggles die vrouwen met een pony maar al te goed begrijpen.

1. Een tripje naar de kapper wordt haast een wekelijkse aangelegenheid, want boy, die pony's groeien snel! Al is er wel altijd die ene keer waar ze veel te kort werden geknipt, woops

2. Soms zijn er van die momenten dat je veel liever thuis in de zetel zit, dan weer maar eens te betalen voor een kappersbezoek. Toch is je pony veel te lang en in een opwelling denk je "how hard can it be?", we zetten er de schaar in. Geef maar toe, you did it too. Geef ook maar toe: niemand knipt je pony beter dan de kapper. Wil je toch zelf aan de slag, lees dan zeker eerst onze tips.

3.  Hoe langer je pony wordt, hoe lastiger hij wordt. Je hebt ongetwijfeld al lopen huffen en puffen om dat ding uit je ogen te houden. 

4. Een frou leidt een eigen leven en beslist te pas en te onpas om helemaal niet te liggen hoe jij het wil. Hoeveel water je er ook doorkamt of lak je er op spuit, hij blijkt op een bad bangs day uit de plooi. Grrrr!

5. Iedereen met een pony kent het gevoel dat hij sneller vettig wordt dan de rest van je haar. En oh ja, ook wij hebben onze pony al eens onder de kraan gestoken voor een tussentijdse shampoobeurt. Een tip: droogshampoo! Lees hier onze toptips om droogshampoo te gebruiken.

7. Als je een pony hebt, is een kam meenemen een must. Je hebt er best één in de auto, twee in je handtas, en zelfs een paar op het werk. Zolang die pony tot in de perfectie gekamd is, kan er niets fout gaan in de wereld. 

8. Wind is niet je vriend! Hoe perfect hij ook zat, na dat zuchtje wind zit hij all over the place. Gelukkig heb je altijd een kam bij (right)…

9. Die ene keer dat je beslist om je pony naar achter te spelden, en iedereen je zegt dat je er zo fantastisch uitziet. Via deze link vind je 8 kapsels die je kan maken, met een pony. Zeg nu nog eens dat een pony niet veelzijdig is.

10. Hoe hard je het ook probeert, sommige kapsels en haaraccessoires gaan nu eenmaal niet samen met een pony. Wenen!

11. Pony + bril = auw. Er blijven altijd wel wat haartjes steken tussen de beentjes van je bril.

12. Ook zwemmen is een echte nachtmerrie, want een natte pony die aan je voorhoofd gekluisterd is, is niet echt het meest sexy zicht. Damn you pony!

13. Zelfs mascara aanbrengen wordt tricky bij een lange frou. Je pony hangt altijd in de weg en je slaagt er sowieso elke keer in om mascara op je voorhoofd te smeren in een poging om hem uit de weg te houden. 

14. Een haarband dragen om te sporten? Vergeet het. Die korte stukjes haar pieken gegarandeerd alle kanten uit. 

15. Naast een stuk of tien kammen, heb je ook honderden schuifspeldjes nodig wil je je pony wegwerken. En camoufleer maar eens honderd speldjes in je kapsel. 

Maar de reden waarom we onze pony nooit zouden laten uitgroeien, als hij goed valt ziet hij er fantastisch uit!

Hier vind je inspiratie voor kapsels met een pony.