Home FASHION & BEAUTY 13 anti-pollution verzorgingsproducten voor de huid van echte stadsmeisjes

13 anti-pollution verzorgingsproducten voor de huid van echte stadsmeisjes

Het perfecte schild tegen vervuiling!

In de stad wonen, is geweldig leuk. Maar je huid is je daar niet altijd even dankbaar voor. Gelukkig zijn er heel wat beautyproducenten die nu verzorgingsproducten speciaal voor de huid van stadsmeisjes op de markt brengen. 

In een stad wonen heeft tal van voordelen, maar helaas is het niet altijd even makkelijk om je huid mooi te houden in die vervuilde omgeving. We hebben het dan niet alleen over UV-straling, maar ook over ozonvervuiling. Troposferische ozon is een mix van zonlicht en chemicaliën die uitgestoten worden door onder andere auto's en planten. Gevolg: de huid wordt verstikt, verliest vocht en de poriën raken verstopt, waardoor het verouderingsproces van de huid versneld wordt.

'De gassen houden vast aan de huid en breken de barrièrefunctie van de huid af', vertelt Dr Tanzi aan Refinery29. 'Ze breken bepaalde eiwitten en lipiden af, wat leidt tot ontsteking en wat op zijn beurt weer leidt tot de afbraak van collageen, waardoor de gevoeligheid van je huid gestimuleerd wordt.' Een sneeuwbaleffect dat na verloop van tijd ernstige schade kan veroorzaken. Reden te meer om jezelf te beschermen tegen die schadelijke elementen.

Enter: antivervuilingsverzorgingsproducten. Wij maakten een lijstje van producten die een perfect schild vormen tegen die vervuiling.

1 / 13
Kiehl’s
Estée Lauder
Biotherm
Chanel
Clarisonic
Collistar
Nuxe
Clarins
Babor
Decléor
Eucerin
Nivea
Clinique
Kiehl’s
Kiehl’s

Cilantro & Orange Extract Pollutant Defending Masque – € 34

Dit masker beschermt en herstelt de huid zodat de zichtbare gevolgen van pollutie verminderen en onzuiverheden minder kans krijgen zich vast te hechten op het huidoppervlak.

Verkrijgbaar vanaf februari 2016.

Estée Lauder
Estée Lauder

Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II – vanaf € 65,80

Dit serum helpt de huid haar natuurlijke herstel 's nachts te maximaliseren. Het neutraliseert tot 90% van de vrije radicalen die door de omgeving worden vrijgemaakt, nog voordat ze schade kunnen toebrengen aan het aanzien van de huid. Het vertraagt het verschijnen van tekenen van vroegtijdige huidveroudering, vermindert het aanzien van lijnen en rimpels en zorgt voor een stralendere huid en een egalere huidteint.

Biotherm
Biotherm

Skin Best Wonder Mud – € 55,50

Het doelgerichte masker tegen de stadshuid van Skin Best verwijdert talg en onzuiverheden uit verstopte poriën en oxigeneert de huid zodat die opnieuw vrij kan ademen.

Beschikbaar vanaf maart 2016.

Chanel
Chanel

UV Essentiel Anti-Pollution – vanaf € 48,20

Een complete verzorgende UV-bescherming die de huid de hele dag mooi houdt, het hele jaar lang. UVA en UVB, vrije radicalen en luchtvervuiling worden tegengehouden.

Clarisonic
Clarisonic

Smart Profile reinigingsborstel voor gezicht & lichaam – € 265

Deze reinigingsborstel verbetert de conditie van de huid. Hij zou tot 6 keer meer onzuiverheden verwijderen dan wanneeer je reinigt met de hand en hij verfijnt de poriën. Na twee weken gebruik wordt de teint helderder en worden huidverzorgingsproducten beter opgenomen, waardoor het effect optimaal is.

Collistar
Collistar

Detoxifying Bath with Sea Algae – € 26,95

Dit diepgroene product vormt dankzij thermaal water uit Chianciano een milde reiniging van de huid. Verder heeft het dankzij het Purisoft Complex ook een ontgiftende werking op de huid.

Nuxe
Nuxe

DD Crème Prodigieuse – € 21

Deze crème biedt een meervoudige bescherming tegen oxidatieve stress, tegen vervuiling en tegen UVA- en UVB-straling.

Clarins
Clarins

Extra-Comfort Anti-Pollution Cleansing Cream – € 34

De crème met zuiverende en ontgiftende, reinigende en voedende eigenschappen voor de huid die verzwakt is door milieuvervuiling.

Babor
Babor

Refine Cellular Detox Lipo Cleanser – € 39,50

Deze cleanser verenigt een innovatieve LipoTherm-formule en een werkzaam detox-effect tot een zachte gezichtsreiniging met super zuiverende werking.

Decléor
Decléor

Hydraterende Fluid tegen Pollutie SPF 30 – € 50 

Een vederlichte, extra beschermende dagelijkse verzorging met hoge zonbeschermingsfactor.

Eucerin
Eucerin

AntiRedness Corrigerende crème SPF25 – € 22

De corrigerende crème hydrateert en kalmeert de huid onmiddellijk en vermindert zichtbaar roodheid. Hij bevat bovendien neutraliserende groenpigmenten die de teint egaliseren en biedt UVB- en UVA-bescherming.

Nivea
Nivea

Nivea Verzachtend & Verzorgend Micellair Water – € 4,59

Een verzachtend en verzorgend micellair water voor de droge huid, op basis van zachte amandelolie, bekend voor zijn verzachtende, kalmerende en beschermende eigenschappen. 

Clinique
Clinique

City Block Sheer SPF 25 – €32

Transparant, breedspectrum UVA/UVB voor de dagelijkse zonnebescherming. De vederlichte formule is transpiratiebestendig en absorbeert overtollig talg.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.