Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Brows on fleek!

Uitgetest: een complete wenkbrauwmake-over

Wenkbrauwen versterken je gelaatsuitdrukking en zijn zelfs het belangrijkste kenmerk van je gezicht. Genoeg redenen om ze niet te verwaarlozen, dus. Weet je niet goed hoe je ze zelf in topvorm brengt, dan is een Neyes-behandeling misschien wel wat voor jou. Loop eens langs bij de pop-up brow bar in Antwerpen.

Ik heb van nature lichte wenkbrauwen en niet erg veel haartjes. Ik dacht er al langer over na om mijn wenkbrauwen eens te laten kleuren om te zien wat dat zou veranderen aan de vorm. Bovendien heb ik rond mijn wenkbrauwen veel kleine donshaartjes, die het moeilijker maken om oogmake-up egaal aan te brengen. Toen ik hoorde dat ik in één behandeling alles kon laten doen, was de beslissing snel gemaakt.

 

Wat is het?

Bij de Neyes-behandeling worden je wenkbrauwen eerst geverfd, en daarna wordt de vorm bepaald die het best bij je gezicht past. Vervolgens worden ze gewaxt, getrimd en geëpileerd. De kleur groeit niet uit, zoals je misschien zou verwachten, maar vervaagt langzaam. Na een zestal weken ga je terug voor een nieuwe behandeling. Tussendoor wordt je afgeraden om zelf je wenkbrauwen te epileren, zodat ze in de vooropgestelde vorm verder groeien.

 

Conclusie?

Ik ben oprecht blij met het resultaat. De kleur van mijn wenkbrauwen is net donker genoeg. Ze zijn duidelijker afgelijnd en – thank god!elk klein donshaartje is verdwenen, wat bij vorige epilaties nooit het geval was.

 

Wenkbrauwen voor

Wenkbrauwen tijdens

Wenkbrauwen na

 

 

 

 

 

Zelf eens uittesten?

Bella Naim opent gedurende 14 dagen een pop-up brow bar waar je de volledige Neyes  wenkbrauwbehandeling kan laten doen. Ga vanaf 5 februari eens langs bij de brow bar in de Stadsfeestzaal in Antwerpen en geef je wenkbrauwen een volledige make-over.

 

Met dank aan Neyes bij Bella Naim.

 

Meer #Flairtestuit-artikels lees je hier.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '