https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Deco IKEA brengt volgende maand een collectie van enkele limited-editiongeurkaarsen uit

IKEA brengt volgende maand een collectie van enkele limited-editiongeurkaarsen uit

Wij zijn alvast van plan om een voorraadje in te slaan!

geurkaarsen ikea
© IKEA

Ben jij druk bezig met je voorraad geurkaarsen aan te spekken voor de komende herfstmaanden? Dan plan je best nog een tripje naar IKEA in, want de Zweedse meubelgigant brengt samen met Ben Gorham, oprichter van luxeparfum- en modehuis Byredo, een reeks geurkaarsen uit.

Vanaf november ligt de OSYNLIG-collectie in de Belgische IKEA-winkelrekken. Het gaat om een reeks geurkaarsen die het resultaat zijn van een samenwerking met Ben Gorham, oprichter van luxeparfum- en modehuis Byredo. De kaarsen zelf staan volgens het merk symbool voor sfeer en huiselijkheid, en zijn opgedeeld in drie geurcategorieën. Zo heb je fris, houtachtig en bloemig.

De lijn komt er na een recent Life at Home onderzoek van IKEA zelf. Uit de bevraging blijkt dat geur bij veel mensen een gevoel van thuis oproept en dat elk huis een eigen, herkenbare geur heeft. Samen onderzochten ze met Ben Gorham en zijn luxeparfum- en modehuis hoe ze de kracht van geuren konden gebruiken om zo het leven thuis te verbeteren.

Limited edition

Het resultaat? De OSYNLIG-collectie bestaat uit 13 verschillende geuren die elk een ander gevoel oproepen. Denk bijvoorbeeld maar een leuke herinneringen, een gevoel van nostalgie en sommige exemplaren doen je zelfs dromen van de toekomst! Naast de geuren is de collectie ook in stijlvolle en duurzame designs gegoten. Zo zit elke geurkaars verpakt in een keramische houder en dit in een bijpassende kleur. We want!

geurkaarsen ikea

Last but not least zijn de kaarsenhouders zo ontworpen dat je ze – eenmaal de kaars is opgebrand – als houder kan gebruiken om kleine voorwerpen in op te bergen of om je huis mee te versieren. Je kan de houder bijvoorbeeld een tweede leven geven als juwelendoosje of je kan er een kleine bloempot van maken. Om af te sluiten, hebben we nog een laatste tip: het gaat om een limited editon-collectie, dus als je een aantal kaarsen wil bemachtigen, zal je er snel bij moeten zijn.

De geurkaarsen uit de OSYNLIG-collectie zijn vanaf november te koop bij IKEA.

Lees ook: