Home Deco CUTE: deze bloempot in de vorm van een ananas zorgt voor tropische...

CUTE: deze bloempot in de vorm van een ananas zorgt voor tropische vibes in je interieur

ananas
© Marvin Meyer via Unsplash

Heb jij zo direct geen exotische vakantie op de planning staan? No worries, want je kan de nodige tropische vibes al op een heel makkelijke manier zelf in huis halen. Met deze bloempotten in de vorm van een ananas lijkt die zonnige bestemming plots al een stuk minder ver, toch?

Was jij nog op zoek naar een nieuw excuus om nog een extra plantje in huis te halen? Dan hebben wij goed nieuws voor jou, want je hoeft namelijk niet langer te zoeken. Met deze bloempot in de vorm van een ananas, in combinatie met een airplantje, lijkt het immers alsof jij the real deal in huis hebt staan. Zorgt voor een instant vrolijke toets in je interieur!

Print a Pot

Op Etsy verkopen ze bij Print a Pot-bloempotten die met behulp van een 3D-printer geprint worden. Ze verkopen er verschillende unieke designs zoals bijvoorbeeld een olifant, een aardbei én dus ook ananassen. Deze laatste hebben ze alvast in verschillende kleuren, maar als je het gevoel van een tropische vakantie wil evenaren, kies je best voor de goudkleurige versie.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Verder zijn de bloempotten ook zeer budgetvriendelijk. Je kan er namelijk al eentje in huis halen voor net geen twaalf euro. En nu je toch bezig bent, kan je meteen ook een airplant bestellen. Voor een echt plantje tel je ongeveer vijftien euro neer. Wie geen groene vingers heeft, kan voor zo’n achttien euro een nepvariant bestellen.

Je kan de bloempotten hier bekijken.

Lees ook: